miercuri, 23 februarie 2022

 

PENSIILE MILITARE IN DEZBATERE LA GUVERN

-         In atentia tuturor membrilor SCMD –

 

Stimati camarazi,

Domnul prim-ministru a raspuns pozitiv solicitarii adresate luni, 14 februarie a.c., de 11 organizatii ale rezervistilor. Intrevederea cu domnia sa va avea loc joi, 24 februarie a.c., la orele 14.00.

SCMD l-a desemnat ca delegat, pe criteriul competentei, pe specialistul care cunoaste, din interior, intreaga problematica a legislatiei financiare, a angajamentelor asumate prin tratatele de aderare la NATO si UE, a bugetelor M.Ap.N. si SAOPSN si a elementelor constitutive ale salariilor si pensiilor militare de stat – dl. vicepresedinte SCMD, gl. (r) Constantin NASTASE.

Va transmitem rugamintea de a nu-l deranja cu propuneri si solutii de ultima ora, pentru ca stie domnia sa, mai bine decat noi, ce trebuie facut. In plus, pentru ca, in aceste momente, specialistii celor 11 organizatii se pun de acord asupra textului comun pe care il vor prezenta maine, ca propunere, premierului. Sa avem, asadar, ”putintica rabdare” pana maine! Dar sa ne si pregatim sufleteste, in paralel, pentru iesirea in masa in strada, alaturi de SNPPC si EUROPOL in conditiile fugii d-lui Marcel CIOLACU de un dialog cu sindicatele. Gest care il va costa la viitoarele alegeri cam cat l-a costat si pe dl. Ponta amanarea aplicarii Legii 223/2015, de la 1 august 2015, la 1 ianuarie 2016!

Pana cand nu vedem dreptatea si drepturile noastre legiferate si publicate in M.O., nu ne oprim! N-au decat sa turbeze in media, inclusiv on-line, tradatorii nostri in interes personal, dusii cu pluta si ”influencerii”, adica slugile intereselor straine! Acoperite sau la vedere!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU