duminică, 13 martie 2022

DOSARE SCMD PE ROL LA CURTEA DE APEL SI ICCJ

 DOSARE SCMD PE ROL LA CURTEA DE APEL SI ICCJ

- In atentia tuturor membrilor SCMD -

 

1. Procesul cu dl. col. (rtg) Traian Basescu, din vointa altora, presedinte de trista amintire

Pe Traian Basescu SCMD l-a dat in judecata in 2018, in solidar cu CNCD pentru discriminarea rezervistilor, insulta, calomnie, si indemn la ura a civililor impotriva propriilor aparatori. Spre deosebire de ONG-urile rezervistilor care s-au grabit si pe care le-a infrant din prima, procesul cu SCMD, la care s-a infatisat personal de 3 ori, este inca pe rol. S-a judecat pe fond in ciuda tuturor eforturilor d-sale de lichidare a actiunii, pe data de 8 martie a.c. SCMD a pledat in continuare pentru vinovatia reclamatului, solicitand 1 leu daune morale (Am cerut 1 ban dar nu ni s-a acceptat) si scuze publice catre toti rezervistii.

Dl. col. (rtg) Traian Basescu, spre nenorocirea Romaniei fost presedinte, nu s-a prezentat, fiind probabil ocupat sa-i dea lectii de democratie lui Putin.

Instanta a ramas in pronuntare. Pe data de 9 martie a aparut insa comunicarea pe portalul Curtii de Apel Bucuresti, Sectia 8, Completul nr. 8, in Dosarul 30019/3 ca pronuntarea se amana pentru data de 23 martie a.c. Initial ne-am gandit ca o fi vreo legatura intre “Petrov” si finalul evenimentelor din Ucraina. Ne-am lamurit insa ca, pe 23 martie se pronunta si ICCJ in dosarul de colaborator al numitului “Petrov” cu Securitatea ca politie politica. Ceea ce noua ni se pare un nonsens deoarce dl. col. (rtg) Traian Basescu nu putea colabora nici macar cu el insusi!

Cum in Justitia noastra, ca si in politica, nu exista coincidente, este de presupus ca se asteapta decizia ICCJ. Daca aceasta il va “arde”, o va face, din motive pe care le banuim, si Curtea de Apel Bucuresti.

2. Actiunea SCMD impotriva Guvernului, pentru OUG 114/2018

Reamintim ca, in mod idiot-anticonstitutional, autorii OUG 114/2018 au prelungit pentru 3 ani suspendarea ajutoarelor salariale la incheierea contractului de munca/trecere in rezerva, in baza unei legi abrogate la data respectiva (30.12.2018) de exact un an si jumatate (1.07.2017) – Legea nr. 284/2010 a salarizarii unitare. SCMD a castigat pe fond, la Curtea de Apel Bucuresti, in Dosarul nr. 387D/2020 care-i apartine. Facem precizarea, deoarece, spre bucuria prostilor fuduli, Curtea de Apel a gresit in comunicarea initiala catre ICCJ, inlocuind SCMD cu un sindicat al politistilor si vamesilor. Corectura s-a facut, SCMD a fost citat la CCR pe data de 10 martie a.c. ora 09:00, si a pledat cauza in fata exclusiv a presedintelui CCR, dl. Valer Dorneanu, prezent fizic, si a imaginii pe micile ecrane a celorlalti opt magistrati, ascunsi prin birouri de frica Deltacron. Presedintele a permis si unor reclamanti membri SCMD (unul din Focsani, doi din Buzau) sa ia cuvantul, ca parte in Dosar.

In ceea ce priveste opozitia, nu a fost reprezentata institutia Avocatului Poporului, ci ICCJ, printr-un procuror care a sustinut respingerea , evident in favoarea Guvernului.

SCMD a invocat deciziile obligatorii ale CCR nr. 766/2011, 654/2017 si 472/2021, sustinand  justetea cauzei sale prin “norma inexistenta” la care a apelat ministrul Teodorovici in 2018 pentru a ne bloca pe inca trei ani, plata unui drept legitim si, deci, neconstitutionalitatea art. 41 al OUG 114/2018.

Decizia a ramas in pronuntare.

Indiferent ce ordine vor primi maestrii de la CCR si de unde, asumandu-mi intreaga raspundere, afirm, in nume propriu, ca nu mai un idiot sau un tradator de tara poate admite constitutionalitatea art. 41 din OUG 114/2018, care blocheaza pe trei ani un drept, utilizand ca argument juridic o lege inexistenta. Adica Legea 284/2010, abrogata cu exact un an si jumatate inaintea comiterii ticalosiei de catre autorii Ordonantei.

Reamintim tuturor ca numita lege 284/2010 nu a fost aplicata niciodata, cata vreme a fost in vigoare, si guvernele ar trebui sa explice de ce. De asemenea, ca suspendarea platii ajutoarelor salariale/salariilor compensatorii a fost dictata de acelasi col. (rtg) Traian Basescu, pe atunci presedinte, impus prin alegeri dovedite deja trucate, pentru o durata de numai 6 luni, la 01.07.2010. Au trecut deja 12 ani si masura basista se prelungeste nejustificat in interesul Mafiei kaki, care- si pastreaza functiile si privilegiile, deturnand banii rezervistilor spre achizitia de fiare vechi, de la stapani, pe post de epave neplutitoare si nezburatoare.

Traiasca lupta pentru Pace!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

 Col(r) Mircea Dogaru