vineri, 18 martie 2022

 

MITINGURI DE PROTEST, MARTI 22 SI MIERCURI 23 MARTIE A.C., LA ORELE 10.00

-         In atentia membrilor SCMD/CNSC din Bucuresti si Ilfov –

Aliatii nostri din FSTFR organizeaza mitinguri de protest marti si miercuri (22 – 23 martie), in Parcul Garii de Nord (CFR) incepand cu orele 10.00.

Revendicarile sunt aceleasi, adica cele inaintate de noi Guvernului si Parlamentului pe 2 februarie a.c., vizand siguranta locurilor de munca, salariile, pensiile si arestarea vinovatilor de legile Genocidului (PNRR si legislatia ”liberalizarii” preturilor la energie).

Locul este bine ales, deoarece zona Garii misuna de teleaste, la vanatoare de interviuri ”cu un profund caracter emotional”, cu victimele exodului provocat, inca nu ne e clar in ce scop, in Europa (in SUA le este strict interzisa intrarea) al cetatenilor Ucrainei, in special de alte etnii decat cea ruteana. Poate se vor indura fatucile care ”stiu totul” sa ne intervieveze si pe noi, victimele razboiului dus cu ferocitate impotriva cetatenilor Romaniei, in interes exclusiv strain, de guvernele noastre de ”arafati”! ”Tradatori de tara”, ”hoti”, ”corupti”, ”idioti” etc., nu le mai putem spune, deoarece ne-o va interzice in curand, in numele ”democratiei” sclavagiste, Legea pumnului in gura!

Veniti asadar marti, 22 martie 2022, la orele 10.00 in Parcul Garii de Nord, alaturi de cea de-a doua armata a Tarii (pe cale de disparitie ca si prima), ceferistii, sa le strigam, cat mai putem, in fata, adevarul, asasinilor Romaniei si poporului roman si sa-i sfatuim sa se antreneze intru depasirea recordurilor Maricicai Puica. Pentru ca, daca se intoarce roata Istoriei, le vom umple fundul de suturi!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU