duminică, 20 martie 2022

SCHIMBARE DE DATA LA MITINGURILE DIN PARCUL GARII DE NORD

      SCHIMBARE DE DATA LA MITINGURILE DIN PARCUL GARII DE NORD

MIERCURI 23 MARTIE ORA 10:00 AM

JOI 24 MARTIE ORA 10:00 AM

- In atentia tuturor membrilor SCMD/CNS DIN Bucuresti si Ilfov -


Ceferistii (FSTFR) au primit aprobarea pentru exprimarea sentimentelor profunde fata de Guvern, dar nu pentru marti si miercuri, ci pentru MIERCURI si JOI!

Asadar, ne vedem MIERCURI 23 MARTIE la ora 10:00 am! Solicitarile noastre raman aceleasi, legate nu de jocul mortal globalisto-rus, ci de renuntarea la vinderea catre straini a ultimelor active ale statului, de asigurarea locurilor de munca si aplicarea in integralitatea lor a legilor salarizarii (153/2017) si pensiilor militare (223/2015) si civile (217/2019). Aplicarea in integralitatea lor in forma in care au fost promulgate!

Mesajul va fi nu numai “Jos labele de pe CFR-Calatori!”, ci si “Sa fie pedepsiti toti cei care au distrus Armata, Industria de Aparare, Politia, Jandarmeria si Serviciile Speciale!”. Cerem in continuare sa fie deferiti justitiei, sub acuzatia de inalta tradare si genocid toti cei vinovati de legiferarea criminalelor prevederi ale PNRR si ale asa-zisei “liberarizari a preturilor la energie”.

Va atentionam ca Guvernul trage de timp, adica ne minte in mod profesionist, de data aceasta, sa renuntam la drepturile legitime sub falsa amenintare a unui razboi imposibil! Sa nu iesim in strada acum cand putem si sa fim inchisi in casa sub amenintarea Covidului reinviat aunci cand conflictul din Ucraina va fi incheiat. Timp suficient pentru a arunca pe piata deja pregatitele noi legi si mai impovaratoare ale salarizarii si pensiilor.

In asteptarea deciziei de iesire generala in strada a sindicatelor aliate din M.A.I., veniti asadar, in avanpremiera, MIERCURI, 23 MARTIE la orele 10:00 am in Parcul Garii de Nord, sa ne pregatim alaturi de cea de-a doua armata a tarii, aliatii nosti ceferisiti, pentru marea finala!


Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD Col(r) Mircea Dogaru