vineri, 26 august 2022

DARE DE SEAMA PRIVIND MANIFESTATIILE STRADALE DIN ZIUA DE 25.08.2022

 La organizarea manifestatiilor de protest din 25 august, coducerile sindicatelor participante au tinut cont de halul de decadere al constiintei civice a populatiei Romaniei, redusa la stadiul de oaie incapabila pana sa si behaie in drumul spre abator. Stadiu la care ne-au adus 33 de ani de promisiuni politice neonorate, jaful generalizat al bogatiilor nationale, distrugerea programata a economiei si statului, in interes strain, manipularea prin media si aceea, profesionist exercitata, prin tradatori bastinasi, de catre servicii straine. Manipulari excelent executate prin folosirea defectelor colective  – lacomia, invidia, individualismul, defetismul mioritic, fudulia prostului, etc. S-a ajuns atat de departe, spre exemplu, incat tot mai multi rezervisti, sunt dispusi sa renunte la sistemul pensiilor militare de stat si sa treaca “pe contributivitate”, pentru a nu rata colapsul sistemului civil de pensii. Daca, Doamne fereste, acest colaps ar avea loc astazi, ar ramane in picioare doar pensiile militare de stat (platite din surse interne), cata vreme ar mai exista Romania si o armata romana, chiar redusa la efectivele “garzii elvetiene” de la Vatican.

Scopul actiunilor stradale a fost acela de a atrage atentia serviciilor de spionaj si diversiune care conduc “democratiile europene” si UE spre dezastru, ca propaganda lor despre razboiul nuclear care ne-ar pandi se bate cap in cap cu masurile luate la Bucuresti, de ridiculizare si distrugere a SAOPSN, indeosebi a rezervei, si de lichidare a transporturilor ca domeniu strategic. Adica, exact in momentul in care CFR Marfa ar fi putut aduce miliarde prin transportarea graului companiilor americane din Ucraina, compania a fost lichidata si a inceput ofensiva de lichidare a CFR Calatori si a TAROM, care ar fi devenit suprarentabile prin transportarea in Occident, pe bani buni, a interlopilor ucrainieni, vopsiti in oameni de afaceri si politicieni.

Efectivele care ne-au fost aprobate la pichetari au fost: cate 50 de participanti la Consiliul Concurentei, Ambasada Frantei si Reprezentanta Comisiei Europene, 100 la Ambasada Germaniei si 300 la Ministerul Transporturilor. Tinand cont de blegeala generala, nu am comunicat aceste date romanilor inca inconstienti in fata falimentului personal care-i paste, datorita politicilor de genocid, a “liberalizarii preturilor” si inghetarii veniturilor si pensiilor, optand pentru a solicita de zece ori mai multi participanti decat era necesar, pentru a se ajunge la numarul permis.

La Ambasada Republicii Franceze au actionat membrii SCMD ai Filialelor Constanta si Mangalia si ai SNPPC – Constanta, excelent pregatiti si organizati, carora le multumim ca au facut efortul de a se trezi la 03:00 noaptea pentru a putea ajunge la Bucuresti la timp, cu materialele necesare. Aici au fost sprijiniti si de un grup de CFR-isti de la FSTFR. Surprinzator, nici o televiziune nu a fost prezenta. Din fericire, constantenii au adus cu ei corespondenti ai TV Dobrogea, Radio Constanta, Media TV Medgidia, si ai publicatiilor Amprenta si Ordinea.ro, astfel ca actiunea de la Ambasada Frantei a fost cea mai complet si corect mediatizata.

Ilustrand halul de imbecilizare la care politica globalist-comunista si gerontofila-LGBT-ista de la Paris i-a adus pe francezi, functionarii ambasadei n-au vrut sa deschida poarta si sa primeasca documentul protestatarilor de teama… “COVID-ului”. Ne-au reprosat ca trebuia sa-l trimitem online cu doua saptamani inainte. Li s-a explicat ca E.S. doamna Laurence Auer l-a si primit personal, prin posta si a confirmat de zece zile primirea. La insistentele liderilor nostri, extrem de combativi, si a jandarmilor, care ne-au sprijinit, au acceptat in cele din urma documentul.

La fel s-a intamplat si la Reprezentanta Comisiei Europene, formata numai din romani, sinecuristi de partide, care o lalaie pe bani buni, durandu-i drept in cot si de UE si de Romania, pana cand li s-a explicat si lor ca d-na Ramona Chiriac, sefa lor, ne-a confirmat primirea in urma cu doua saptamani.

Aici au actionat membrii SCMD ai Filialelor din Bucuresti, neimpiedicati de boli, probleme de familie, sau taiatul frunzelor la caini si datul mare pe bancile din fata blocului, sprijiniti de delegati ai FSTFR si Sindicatului Lucratorilor din Primariile Capitalei  (SLPAB).

Televiziunile prezente au filmat pentru… servicii si posteritate.

La Ambasada RF Germania nu au fost probleme cu predarea-primirea documentului. Aici au actionat, excelent pregatiti, membrii Filialei 1 Buzau, sustinuti de delegati ai Filialelor SCMD Ramnicu-Sarat, Giurgiu, Craiova si a Muzicilor Militare. Au fost sprijiniti si de un grup mare de delegati ai CSN Meridian si ai SNPPC, veniti cu dl Presedinte, comisar-sef Vasile Zelca. Au fost prezente toate televiziunile importante care au dat ceea ce au fost lasate sa dea. Adevarul a patruns in media prin grija camarazilor de la Buzau care si-au asigurat colaborarea ziarului judetean Opinia si a conducerii SCMD care a transmis online.

Incidente au fost la Consiliul Concurentei, cu repercusiuni asupra mitingului de la Ministerul Transporturilor.

La Consiliul Concurentei au fost doar membri ai FSTFR si aproape intreaga conducrere a FSN Meridian, in frunte cu Presedintele Executiv Interimar al Federatiei, dl. Rodrigo Gabriel Maxim. Intrucat documentul fusese deja discutat in urma cu doua saptamani, acestia trebuiau sa depuna doar plangerile concrete privind concurenta neloiala facuta de privatii externi, cu sprijinul propriului nostru guvern, companiilor de stat ale transportatorilor romani. Ceea ce au si facut, numai ca, la plecare, intreaga conducere a CSN Meridian a fost blocata in lift, fiind extrasa artistic dupa mai bine de o ora, aproape sufocata datorita lipsei aerului. Drept care, conducerea Meridian a ajuns la propriul miting abia cu 20 de minute inainte de expirarea termenului limita, timp suficient insa, pentru a solicita demisia directorilor vinovati de dezastrul CFR Marfa si al CFR Calatori. Bine motivati, CFR-istii s-au descurcat singuri, expunand in fata televiziunilor prezente adevarul privind distrugerea companiilor de stat de catre propriul Guvern. Ei au fost sprijiniti, din partea CNSC, atat de noi cat si, mai ales, de d-na doctor Denisa Popovici care a adus un grup masiv de reprezentanti ai USS-CFR, acuzand noua tentativa de preluare de catre Mafia politica imobiliara a cladirilor si terenurilor spitalelor CFR din Capitala.

Obiectivele noastre au fost atinse! Asteptam raspunsul reprezentantilor UE la acuza adusa de dl Premier Ciuca, direct, ca toate masurile aberante luate impotriva romanilor, in plin razboi, de catre Guvern, ar fi la ordinul UE si al Comisiei Europene.

Pe cale de consecinta, noi, SCMD, solicitam prin prezenta partenerilor din CSN Meridian, CNSC si Sindicatelor Politistilor si ale Politistilor din Penitenciare, ca, pe 8 septembrie, sa ne concentram doar pe salvarea, prin incheierea contractului pe 10 ani, a domeniului strategic al transporturilor romanesti, urmand sa pichetam doar Ministerul Transporturilor si Consiliul Concurentei, exclusiv cu fortele din Capitala. Intre timp, sa ne pregatim toate fortele din tara si sa atragem noi sindicate la o iesire generala in Piata Victoriei, pentru extirparea cangrenei din Guvern, adica a acelor indivizi care se substituie Legislativului, refuzand sistematic aplicarea Legilor organice privind salarizarea, pensiile (civile si militare) si a Legilor-statut ale militarilor si CFR-istilor. A celor care gireaza criminala politica de distrugere a tuturor romanilor prin “liberalizarea preturilor” la energia si combustibilii ce apartin natiunii, provocand deliberat explozia preturilor si a costului zilnic al vietii.

Deoarece gargara despre razboi, in interesul multinationalelor, continua, desi masurile luate de inghetare a salariilor, pensiilor, si explozia preturilor n-au nici o legatura cu evenimentele din Ucraina, intrand pe rol anul trecut prin OUG 130/2021 si PNRR, vom solicita Sindicatelor ca ziua aleasa, pentru confruntarea cu Guvernul sa fie, in mod demonstrativ, 25 Octombrie, Ziua Armatei. Cu certitudine, pana atunci, si cele mai naive oi se vor scutura de indolenta, vor intoarce spatele agitatorilor de partid si vor deveni surde la promisiuni, pentru ca vor behai de foame si, simtind fiorul mortal al facturilor la intretinere, se vor mobiliza, in sfarsit, sa iasa in strada.

In situatia in care nici frica mortii, nu de “COVID” (a se citi de vaccinarea criminala anti-COVID), ci de foame, de frig, si din lipsa medicamentelor, nu-i va convinge sa iasa la lupta… asta este! Adio Romania! “Miorita laie, laie bucalaie / N-ai nici cap si n-ai nici…”!

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,
Col(r) Dr. Mircea Dogaru