luni, 8 august 2022

Sprijinul manifestatiilor politistilor

 SA SPRIJINIM MANIFESTATIILE POLITISTILOR SI LUCRATORILOR DIN PENITENCIARE

-         In atentia membrilor SCMD / CNSC –

 

 Marti, 9 august, a.c., miercuri, 10 august si joi, 11 august a.c., SNPPC si FSANP picheteaza Ministerul de Finante (B-dul Libertății, nr.16, sector 5), intre orele 10.00 si 12.00.

Politistii si lucratorii din penitenciare solicita aplicarea si pentru militari, politisti si pentru civili, in cadrul SAOPSN, in forma in care au fost promulgate, a legilor:

-           - 153/2017, a Salarizarii unitare;

-            -  223/2015, a Pensiilor militare de stat.

Reamintim tuturor ca Legea Salarizarii a fost aplicata, electoral, doar unor categorii, iar Legea Pensiilor Militare de Stat nu a fost niciodata aplicata in forma promulgata, fiind desfiintata de domnii Maciu, Balu, Jianu, Rosu etc. cu concursul unor politicieni, gen LOV, prin ordonante de urgenta, ca OUG 57/2015 si OUG59/2017.

Celor prostiti de zaibar, care ii cauta scuze Olgutei Vasilescu, le reamintim ca SCMD si CSN Meridian au organizat ample manifestatii impotriva Legii 153/2017, in perioada 28 mai - 6 iunie 2017 si un “desant” la presedintele PSD, de atunci, Liviu Dragnea, deoarece LOV introdusese, in Legea Salarizarii, un articol (Art.40) care ingheta definitiv pensiile militare. Duduia in cauza a dat celebra declaratie, astazi proba in dosar – La cererea conducerii superioare de partid, am scos Art.40 din Proiectul Legii Salarizarii, dar vor vedea domnii colonei in toamna…. Si am vazut OUG59/2017, care a distrus, definitiv, pensiile militare si, data in 6 iulie, cu aplicare la 15 septembrie, a produs o hemoragie in sistem, de peste 20.000 de cadre specializate.

Manifestatiile SNPPC si FSANP survin in contextul in care “Ciuca al nostru” nu a vrut sa dea aviz, nici pozitiv, nici negativ, Proiectului Legii Statut a Cadrelor Militare, pe motivul ca il va da odata cu pachetul de legi asteptate privind securitatea.

Mizerabila ofensiva media, declansata impotriva noastra de cei care vor sa implineasca visul lui Ciuca de a ne arunca pe Casa Nationala de Pensii, fara bani, are in vedere exact noile legi ale salarizarii si pensiilor, care ne vor desfiinta si statutul de rezervist si pensiile militare de stat.

Va trebui sa iesim in strada, acum dar si in cadrul manifestatiilor organizate de noi, la ambasade, in zilele de 25 august si 8 septembrie,  pentru a explica a mia oara, idiotilor de serviciu, ca noi nu ne luam banii de la Casa Nationala de Pensii, ci din propriul sistem, ca nu avem nicio legatura cu Ministerul Muncii si PNRR-ul, pentru nu avem contracte de munca normata, ci de activitate la ordin si ca niciun leu taiat de la pensiile militare nu va ajunge in afara SAOPSN, fiind folosit, exclusiv, pentru achizitia de tehnica militara invechita si inutila. Mai mult, MApN, inca, produce bani pe care ii da statului in luna decembrie si Fondului de Rezerva al Guvernului (vanzare de armament, servicii, munitii etc.). Deci, noi ii tinem, cu banul, pe civili, nu invers!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

         Presedintele SCMD,

                 Col.(r) dr. Mircea DOGARU