ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

joi, 15 iunie 2023

 

INTÂMPINĂM NOUL GUVERN CU PRIMA MANIFESTAȚIE DE PROTEST

MINISTERUL MUNCII, VINERI 16 IUNIE, ORELE 11.30-13.30

-         In atentia membrilor si aliatilor S.C.M.D. din Capitală –

Guvernul este votat astazi 15 iunie, maine urmand sa-si inceapa prima zi de lucru. Pe linia CSN MEIDIAN, Uniunea Nationala a Sindicatelor Tesa din Sanatate, a hotarat sa-l ”felicite” cu prima manifestatie de protest, solicitand si sprijinul S.C.M.D.

Scopul este atentionarea vesnicului ministru al Muncii, dl. Marius Budăi sa aplice, in mod egal si integral, dupa 6 ani de prorogari, Legea salarizarii 153/2017.

Va reamintim ca acesta a fost si obiectivul nostru in toate actiunile la care am participat alaturi de politisti si CFR-isti, deoarece, de aplicarea integrala a acestei legi erau legate ”reparatiile” si inlaturarea inechitatilor din legislatia la pensiile si civile si militare.

Dl. Budăi trebuie sa inteleaga ca vremea tergiversarilor a trecut! Sunt 2 ani de cand i-am prezentat argumentatia juridica a renegocierii PNRR. Toate statele membre UE au facut-o, România nu, refuzand in continuare, prin expresia ”etapizare” sa aplice legile salarizarii si pensiilor asa cum au fost promulgate. Dupa 6-7 ani de neaplicare, guvernele ne ameninta cu noi legi care vor fi implementate tot ”etapizat”, adica deloc. Obiectivul lor real, trădat de ”Ordonanta austeritatii” este de a taxa in continuare munca sclavilor români, nu profitul stapanilor externi.

Va asteptam, asadar, cu insemnele noastre, mâine la orele 11.30, la Ministerul Muncii, pentru a-i demonstra d-lui Budăi, la primul dialog in calitate de ”nou” ministru, ca nici noi, ”bunicii”, nu ne mai lasam prostiti!

Numai impreuna, toate sindicatele la un loc, vom reusi!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU