ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

joi, 28 decembrie 2023

 

 

CRACIUN INSÂNGERAT

Solidari, ca rezervisti, transmitem condoleante greu incercatei familii Baiceanu.

Solidari, ca români si ca oameni, transmitem condoleante tuturor familiilor pe nedrept lovite de tragedia de la ”Ferma dacilor”, incepand cu cea mai greu incercata – accea a patronului.

Dumnezeu sa-i ierte pe cei prematur disparuti!

Constatam, insa, ca, dupa zoaiele comunistoide aruncate, juridic si mediatic, despre decembrie 89, asupra aparatorilor Tarii, in dispretul Adevarului si Istoriei reale, de un foarte tanar detinator de ”pensie nesimtita”, a carui cariera militara s-a desfasurat, pe foarte repede-inainte, sub pulpana ministrilor politici ai Apararii, decembrie 2023 ne-a lovit cu un nou Craciun insangerat!

Un incendiu declansat concomitent, pe arie larga, a mistuit violent componentele unui asezamant montan, amintind de precedentele de la ”Colectiv” si ”Bamboo”.

Din lipsa de probe, ne pastram gandurile pentru noi, dar cerem Politiei sa-si faca profesionist si pana la capat, datoria! Si, mai ales, la vedere, indiferent de consecinte! Pentru ca nimeni (cu exceptia magistratilor) nu e mai presus de Lege!

Cerem, de asemenea, posturilor TV sa stopeze elanul necrofag si diversionist al pseudo-teleastilor si parerologilor (multi, foste trompete basiste ori ”vacciniste”) care loveste, cu nesimtire, lansand ipoteze aberante, familiile indoliate, mult prea lovite si ocupate cu ritualul crestin, ca sa poata riposta. Executia ritualica, pe catafalc, nu este proprie poporului român ci ”religiei” kominterniste a tradatorilor si invadatorilor sai, care, la adapostul diversiunilor, pregatesc, astazi pierderea Ardealului.

Cine vrea sa disece ”Coruptia”sa inceapa cu nascatoarea de coruptie – BIROCRATIA BESTIALA, care stoarce bani din fiecare pas al conceperii unei afaceri sau ridicarii unei locuinte particulare, indeplinind, concomitent, ordinul extern de distrugere nu numai a proprietatii de stat ci si a oricarei initiative private in România!

Macar la Trecerea dintre Ani sa fim scutiti de diversiunile politice ale haitei lacome si tradatoare iar familiile indoliate sa-si poata ingropa crestineste, alinandu-si nemarginita suferinta, copiii, nemeritat si prematur disparuti.

Dumnezeu sa-i odihneasca!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU