ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

vineri, 22 decembrie 2023

 

CRĂCIUN TIHNIT

Comitetul Director al S.C.M.D. ureaza tuturor membrilor si partenerilor sindicatului, un ”Craciun tihnit” alaturi de cei dragi! Ca de ”imbelsugat” nu mai poate fi vorba iar accesul la ”fericire” ni-l exercitam, de 34 de ani, exclusiv prin reprezentanti nostri autoalesi!

”Doamne/Vino Doamne…” vorba cantecului antiimperialist compus de CARMEN in 1973, cantat de generatia noastra 16 ani si resapat de VALI, in 1989, in behaiala ”revolutionara”!

p. C.D. al S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU