ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

marți, 20 august 2024

 

GRAFICUL ACTIUNILOR REZERVISTILOR IN PERIOADA 1 SEPTEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2024

-         In atentia membrilor si partenerilor SCMD –

 

Stimati camarazi,

Pe 1 septembrie, se termina vacanta parlamentara si judecatoreasca. Pasarile de prada calatoare se intorc din tarile calde, disperate sa-si apere cuibul uzurpat, aducator de pozitie si bani, adica fotoliul de deputat, senator ori functia din partid!

Sunt disperati hoitarii pentru ca:

·        Alegerile au fost mutate din septembrie in decembrie si minciuna cu inlaturarea inechitatilor la pensiile civile sta sa explodeze. In plus, alegerile din SUA vor fi la inceputul lui noiembrie si slugile românesti, care au mizat pe gloaba gresita, vor trebui sa ne spuna ”PA!”;

·        Sute de mii de pensionari civili vor fi in tribunale si in strada. De asemenea, salariatii din ultimele structuri productive ale statului, care vor fi vandute/desfiintate;

·        Bataia de joc la adresa rezervistilor, carora nu li se recunoaste nici macar actuala solda de grad, continua, Ciuca dand vina pe Ciolacu si invers, situatie in care riscul de a iesi toti in strada ameninta sa devina certitudine.

Da! Pentru prima data autoalesilor nostri le este teama. Teama de miscari de amploare, de participarea masiva la vot, cu autoanularea votului sau votarea unor partide noi si teama de rezervisti, care, anul acesta au actionat coagulat, in stransa unitate, la 9 mai si 7 iunie. Dovada? Mintirea pensionarilor civili ”cu televizorul” a ajuns sa atinga cote jenante iar atacurile ”serviciilor”, prin intermediul prostilor fuduli, la adresa SCMD si a structurilor ”turbulente” ale FORUM - ului au atins pragul dementei, alternand cu sfaturi gen ”Stati cuminti! Nu iesiti in strada! Nu va luati dupa bosorogii aia, ca o sa avem noi grija sa va dam dupa alegeri!” etc. Evident, din doua va vor da-o pe cea mai lunga! In plus, si-au descoperit dragostea de rezervisti, toti candidatii, inclusiv ”lăscoanele”.

In aceasta situatie…

S-a depus la PGC, in numele FORUM - ului si al SCMD, decizia de pichetare a sediilor partidelor majoritatii parlamentare si a ambasadei SUA, in perioada 1 septembrie – 1 decembrie a.c.

Solicitam alinierea soldei de grad a rezervistilor si celor in retragere la noul cuantum al celor in activitate, pana la 24 octombrie a.c. Ori prin lege, dar in varianta Coarna-Roman, nu in varianta Jianu (Leoreanu), ori prin OUG si stoparea discriminarii noastre multiple si in forma continuata!

In paralel, demaram pregatirile iesirii noastre generale in strada, cu invitarea si a pensionarilor civili si a viitorilor pensionari, militari si civili, pe 25 Octombrie a.c. ”Indignarilor viforoase” ale slugilor Puterii, că vestejim Ziua Armatei, le atragem atentia ca pentru toti slugoii bastinasi, idioti si tradatori, Ziua Nationala a Romaniei a fost anul acesta 4 Iulie (Ziua SUA) iar noi nu facem decat sa-i imitatam pe alde Ciuca si Ciolacu ce au fixat alegerile pe 1 Decembrie, proclamand-o ”o zi ca oricare alta”.

Reprezentantilor si aliatilor nostri teritoriali, disperati ca ”nu se intampla nimic” fiindca n-am avut bani sa mergem dupa decidentii politici ca sa-i batem la cap in Bali, Caraibe sau la Monte Carlo, le cerem sa nu se lase manipulati, pe linia dezvoltarii veleitatilor strategice, sa se abtina de la decizii sugerate exact de adversari, sa-si faca treaba la fel de bine ca si pana acum, in zona lor de competenta, batandu-i la cap pe actualii si viitorii candidati cu ”Notificarea” noastra, pentru ca Asociatiile, SCMD si Sindicatele politistilor actioneaza in continuare in deplina unitate si asta-i disperă pe impostori. Ii asiguram ca negocierile continua, ca ne sufoca promisiunile trepadusilor intereselor straine, dar noi vrem fapte concrete si ca nici Dogaru, nici Tudor, nici Bahnareanu nu s-au ”bosorogit”! Cu atat mai mult Zelca, Zlat, Dorobantu sau doamna Bucura (SIDEPOL), care sunt inca la prima tinerete!

In deplina unitate, solicitam incetarea discriminarii noastre prin criminala si neconstitutionala includere a rezervistilor in PNRR si in Legea 282/2023 si rezolvarea reala a problemei soldei de grad pana la 24 octombrie. Solicitam, totodata, responsabililor teritoriali sa desfasoare in paralel actiuni de pichetare in toate localitatile, la sediile partidelor vinovate. Si sa-i pregateasca pe toti membrii si sustinatorii SCMD si Asociatiilor pentru participarea masiva la manifestatia din 25 Octombrie.

Vrem dreptate si pentru NOI si pentru civili… ACUM, deoarece, dupa un 1 Decembrie, falsificat in interes exclusiv strain, nu vom mai avea viitor nici ca militari, nici ca politisti, nici ca români (indiferent de profesie), nici ca Țară! Este, asadar, imperios necesar sa ne pregatim pentru curatenia de toamna!

Honor! et patria! Vae victis

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU