ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

vineri, 30 august 2024

INFORMARE PRIVIND DECIZIILE LUATE ASTAZI, 29 AUGUST, DE CATRE REPREZENTANTII POLITISTILOR SI REZERVISTILOR REFERITOARE LA INTERVENTIILE SI MISCARILE STRADALE PENTRU OBTINEREA DREPTURILOR LEGITIME

                      - In atentia membrilor si aliatilor SCMD -

               Astazi, 29 august 2024, la orele 10:30 AM, a avut loc intrunirea reprezentantilor ROMIL, ANCMRR, AORR, LAPDM, ACMRR (MAI), din partea Forumului, SCMD si FSANP din partea sin-
dicatelor.
         S-a luat decizia, pentru a nu exista speculatii de natura politica, a pichetarii in 3 septembrie a sediilor PSD si PNL, cu incepere la 10:30 la PSD si deplasare la sediul central al PNL la orele 12:00; pe 17 septembrie, a sediilor PNL si PSD si pe 1 octombrie a sediilor MapN, MAI si ministerelor de Justitie si Finante.
         Pe 15 octombrie, o delegatie reprezentativa a tuturor structurilor amintite, anterior anuntata se va prezenta la sediul Ambasadei SUA, pentru a lamuri calitatea militarilor si politistilor romani in activitate, in rezerva si retragere, de membri cu drepturi depline in NATO.
         Pe 25 Octombrie, vom organiza marele miting din Piata Victoriei, la care vom invita,
pe langa celelalte structuri ale rezervistilor si politistilor si membrii CNSC, indeosebi sindicatele CFR-istilor, pe cele din Federatia Nationala a Muncii si organizatiile pensionarilor civili, nemultumite de haosul creat de Legea 360/2024.
         Solicitam tuturor membrilor si aliatilor nostri din Bucuresti si Ilfov, participarea la pichetari si tuturor membrilor valizi ai organizatiilor noastre, deplasarea la Bucuresti pe 25 Octombrie.
          In replica, grav jigniti de declaratia mizerabila a ministrului Transporturilor la adresa
rezervistilor, vom sustine si noi pichetarile si mitingurile organizate de civili sub egida FSTFR, la Ministerul Transporturilor si la Ministerul Muncii, cu fortele din Bucuresti si Ilfov. Obiectivele noastre sunt cele enuntate in scrisorile deschise trimise astazi de SCMD si ROMIL, pentru sindicate si Forum, domnilor presedinti in functie ai PSD si PNL, in dubla calitate pe care o au pe linie de partid si ca inalti demnitari.
           S-a luat decizia neparticiparii noastre la jignitoarele manifestari, prin falsitatea lor, care au devenit o traditie a imposturii, pe 25 Octombrie. Vom evoca sacrificiul inaintasilor nostri militari si civili printr-o actiune de redobandire a adevaratei demnitati si onoarei Armatei, Politiei, Serviciilor Nationale si poporului roman!
           La orele 11:30, toti participantii ne-am prezentat la Guvern si am obtinut o intrevedere oficiala, luni, 2 septembrie, la orele 14:30. In paralel, deputatul Dumitru Coarna a obtinut angajamentul presedintelui prezidentiabil al PNL ca PLX 262/2024 va fi deblocat si se va accepta, in ceea ce priveste solda de grad a rezervistilor, solutia propusa de noi.
           Va asteptam, asadar, cu insemnele proprii fiecarei structuri sindicale si asociatii, pe 3 septembrie, la orele 10:30, la sediul central al PSD din Kiseleff. De data aceasta „am inceput, domnilor, abia am inceput! Ramane sa continuam si sa terminam!”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD
Col (r) dr. Mircea Dogaru