ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

marți, 27 august 2024

 

PICHETAREA SEDIULUI CENTRAL AL PSD

DIN CAPITALA

MARTI 03. 09. 2024 INTRE ORELE 11.00 si 14.00

-         In atentia membrilor si partenerilor SCMD din Bucuresti si Ilfov

 

Doamnelor si domnilor,

Conform celor convenite la consfatuirea din 17 iunie a delegatilor sindicatelor si structurilor asociative din SAOPSN, in numele tuturor, ROMIL s-a oferit sa solicite PGC pichetarea timp de 2 luni a sediilor partidelor de guvernamant si a Ambasadei SUA. Comisia PGC a mintit ca s-ar fi schimbat legislatia si a cerut sa se faca cerere separata, pentru fiecare actiune in parte, ”cu o zi inainte”, ca sa ne aducem participantii, eventual, prin teleportare. A admis doar actiunea de la PSD din 3 septembrie. DOVADA CA LE E FRICA!

Ce le era lor frica de cei 180.000 de rezervisti batjocoriti de 15 ani, de reactia electorala a lor si a familiilor lor, dar si a militarilor si politistilor in activitate, carora nu li se aplica, tot de 15 ani, nici o lege a salarizarii si sunt ingroziti de perspectiva trecerii in rezerva… Acum, insa, domnii politicieni sunt inspaimantati, dandu-si seama ca au dat cu mucii-n fasole in prag de alegeri, de cei peste 1.800.000 de pensionari civili in stare de revolta, care iau cu asalt Casele Judetene de Pensii si tribunalele, pentru ca civilii au patit exact ce am patit noi in 2011. Brusc, Guvernul a admis sa ia in calcul revenirea asupra pensiilor persoanelor cu handicap, injumatatite, si asupra conditiilor speciale de munca, renuntand la minciuna ca anii suplimentari obtinuti prin grupele de munca ar fi necontributivi. Deciziile penale de recalculare au fost stopate, iar cele deja trimise au inceput sa fie retrase.

La minciuna ca pensiile militare ar fi integral necontributive, cand se va renunta? Pentru asta iesim noi in strada! Pentru discriminarea noastra in forma continuata! Pentru distrugerea sistematica a Legii 223/2015 prin introducerea penala a textelor unor OUG-uri care n-au fost votate in Parlament, legea organica transformandu-se, tot penal, in asa zisa ”forma consolidata”! Iesim impotriva distrugerii noastre sistematice si definitive, in scopul final al distrugerii României prin spolierea totala, mergandu-se pana la ”externalizarea Apararii si Ordinii Publice”! Serviciile de informatii si contrainformatii au fost deja ”externalizate”!

Solicitam sistarea discriminarii militarilor, politistilor si personalului civil din SAOPSN, dar si a rezervistilor, prin aplicarea, in integralitatea lor si in forma promulgata a Legilor 223/2015 si 153/2017! Solicitam revenirea, ori prin lege, ori prin OUG, asupra bataii de joc la adresa rezervistilor, comisa prin neactualizarea soldei lor de grad!

In aceste zile va avea loc o noua consfatuire a presedintilor sindicatelor politistilor, SCMD si Asociatiilor rezervistilor, membre sau nu ale FORUM-ului! Ne vom asuma pichetarile, prin convocarea masiva a rezervistilor si politistilor din Bucuresti si Ilfov, dar si pregatirea, de pe acum, a manifestatiei anti-Putere din 25 Octombrie, cu toate fortele disponibile din Tara!

Solicitam filialelor noastre si ale partenerilor nostri, sa inceapa ”incalzirea” membrilor prin pichetarea sediilor locale ale partidelor majoritatii.

Solicitam, totodata, membrilor si partenerilor nostri, sa nu se mai lase manipulati de fentele idiotilor utili Puterii. Aia promvati in anii 80 in dauna celor merituosi, pentru a bloca reactia structurilor noastre cu ocazia invaziei din decembrie 89 si, de atunci incoace, pentru a permite hotilor interni/externi devalizarea totala a României si distrugerea completa, nu numai a capacitatii ei de aparare, dar si a coeziunii nationale. Astazi, idiotii utili sunt disperati in a-i insulta, in toate formele, pe cei ce se mai bat pentru drepturi, dreptate sociala si nationala, si in a ne manipula cu stiri ca ni se va face dreptate… dupa alegeri, daca stam cuminti, si daca ne votam calaii care ”ne vor da, daca nu iesim in strada”. Dar, in prostia lor sar calul! Au mintit, de exemplu, ca OUG prin actualizarea sodelor de grad, ceruta de noi, dupa mitingul din 7 iunie, ar fi fost deja trimisa la Monitorul Oficial, dar au facut confuzie, bietii imbecili, intre OUG 26 si OUG 28, intre Plx 215 si Plx 262.

Lasati-i sa oracaie din smarcurile in care zac si sa se inchine bocancului-zeu pe care l-au purtat o viata intreaga pe gat, in loc de cap si faceti efortul de a inspaimanta ciolaco-ciucii, lascoanele si alte facaturi la manifestatiile preconizate!

Este ultima sansa sa ne asiguram supravietuirea, deoarece, in 2025, slugile impotente si dispretuite ale intereselor straine, odata ”realese” vor executa ordinele globaliste de inghetare a salariilor si pensiilor, de crestere inumana a TVA-ului, a preturilor la energie, taxelor si impozitelor, de reintroducere prin lege a CASS la pensii, de inventare a noi taxe si impozite si cedare pe nimic a tot ceea ce ne mai apartine!

Dar. ”alegerile” mai depind si de noi! Daca ne vor minti in continuare, ignorandu-ne cererile legitime, din 25  Octombrie ne vom transforma in agenti electorali!

Veniti, asadar, la prima batalie a toamnei, pe 3 septembrie a.c., la sediul PSD din Kiseleff, la ora 11.00, sa demaram Operatiunea ”Curatenia de toamna”! Sub stindardul… „DREPTATE – ACUM! Mai bine un sfarsit cu groaza decat o groaza fara de sfarsit!”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU