ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

miercuri, 25 septembrie 2024

 

I N F O R M A R E

PRIVIND DECIZIILE LUATE IERI, 24 SEPTEMBRIE, DE SINDICATE SI STRUCTURILE DIN FORUM, CU PRIVIRE LA PARTICIPAREA NOASTRA LA PICHETAREA DE MAINE, 26 SEPTEMBRIE SI LA ALTE ACTIUNI

-         In atentia membrilor si aliatilor SCMD din Bucuresti si Ilfov

 

La discutiile de ieri, s-a decis participarea noastra cu pana la 200 de persoane la pichetarea Ministerului Muncii, joi 26 septembrie, intre orele 09.45-12.00, de catre ceferisti, mineri, siderurgisti, sindicate din sanatate, etc. Ei protesteaza impotriva Legii 360 a pensiilor civile, noi, rezervistii, pentru sustinerea proiectului B 447, privind solda de grad. Proiectul, in forma propusa de noi a fost atasat materialului comun, care va fi transmis premierului, prin intermediul ministrului Muncii. Fie prin lege fie prin OUG, solicitam repararea nedreptatii, in ceea ce ne priveste, pana la 24 octombrie 2024.

S-a mai luat decizia ca pe 1 octombrie, delegatii ale sindicatelor si structurilor asociative, sa duca solicitarea comuna, privind proiectul B 447, la ministerele Apararii, Justitiei, de Finante si Interne, solicitand si intrevederi cu ministrii de resort.

In ceea ce priveste ambasada SUA, pana in data de 15 octombrie, acesteia i se va adresa SCMD, care a avut mai multe actiuni, in acest sens, solicitand o intrevedere cu doamna ambasador si cu atasatul militar al SUA la Bucuresti.

In calitate de coorganizator, SCMD va asteapta, asadar, maine, 26 septembrie, la 09.45, in fata Ministerului Muncii.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.,

Col. (r) Mircea DOGARU

 

Niciun comentariu: