ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

luni, 23 septembrie 2024

 

PRECIZARI DESPRE DOSARUL 30200/3/2024 DESCHIS DE S.C.M.D LA T.M.B., SECTIA AVIII-A

-         Numai pentru membrii SCMD –

Doamnelor si domnilor,

SCMD declara impozitarea in 3 trepte a pensiilor militare drept discriminatorie si penala deoarece se bazeaza pe un fals – acela ca pensiile noastre ar fi integral necontributive, cand de fapt sunt integral contributive si fac parte si ele din Sistemul Public de Pensii (exista doar 2 sisteme: Public si Privat).

Noi nu am actionat in justitie pe asa zise greseli de impozitare. Noi contestam impozitarea in 3 trepte, ca nelegala si cerem banii inapoi.

Pentru aceasta, ne-am adresat in martie a.c. la CNCD. Tot atunci, banuind greutatile pe care le vom intampina, v-am cerut DECLARATII OLOGRAFE pentru a le depune la viitorul dosar. Multe filiale au inteles si ne-au trimis la pachet declaratiile. Multi dintre dvs. ni le-ati dat sau le-ati trimis direct la sediul central al SCMD. Toate aceste declaratii in original fac parte din probatoriul procesului, deschis la indemnul CNCD, la sectia a VIII-a a TMB.

Ne-am trezit ca tribunalul ne cere ca, in termen de 10 zile, sa alaturam declaratiilor, semnate in original de dvs., urmatoarele acte doveditoare:

1.     copie C.I.;

2.     copie dupa un act dovedind calitatea de pensionar (talon sau decizie);

3.     copie dupa un act devedind calitatea de membru al SCMD (legitimatie stampilata la zi sau chitanta de plata a cotizatiei pe anul 2024).

Doar cei care ne-au pus la dispozitie declaratiile semnate in original (date fizic nu pe e-mail sau in copie serox) trebuie sa trimita, direct sau prin intermediul filialelor care au strans declaratiile, la Sectia a VIII-a, pentru dosarul respectiv, pana vineri 27 septembrie, doar copie dupa talon si dupa C.I. Certificarea de membru SCMD le-am facut-o noi. CEILALTI NU, PENTRU CA NE BLOCATI PROCESUL!

Membrilor SCMD care nu au depus declaratia semnata la sediul central al SCMD sau la filialele care ne-au trimis in pachet declaratiile, le solicitam urmatoarele:

Descarcati DECLARATIA, semnati-o si predati-o conducerii de filiala, impreuna cu copii dupa cele 3 documente solicitate, pentru ca filiala sa ni le poata trimite grupat PANA LA PRIMUL TERMEN IN JUSTITIE. Nu stim cand va fi stabilit primul termen. Va vom anunta. Dar dvs. aveti la dispozitie mai mult de 10 zile.

Membrii SCMD din strainatate sau cei din tara care nu sunt inca incadrati in filiale, sa le trimita urgent la sediul central al SCMD, la Bucuresti.

Inca o data precizam ca tribunalul cere DECLARATIA ”semnata in original”.

Cei care nu sunt membri SCMD pana la data primei infatisari la tribunal, nu pot trimite nimic, pentru ca pot fi acuzati de fals si uzurpare de calitate!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

Niciun comentariu: