vineri, 15 martie 2019

APEL catre membrii SCMD si partenerii din CNSC


APEL
Catre membrii SCMD si partenerii din CNSC
Expunere de motive
In 2018, Guvernul si Parlamentul Ungariei au sponsorizat structurile iredentiste din Romania cu 100 milioane de euro pentru contracararea aniversarii Centenarului. De asemenea, George SOROS, prin Fundatia Rakoczi din Polonia! Si au reusit! Am “aniversat” Centenarul printr-o dezgustatoare balacareala politica, intreaga noastra “elita” dovedind ca o doare in cot de eveniment si de Tara!
Ca si alte structuri ale societatii civile, SCMD, sprijinit de partenerii din CNSC, a ripostat, lansand propriul program (“Mihai Viteazul in Cetate”), declansat in martie 2018 si care va continua pana in septembrie 2020. Au fost organizate ample manifestari cultural-stiintifice in zeci de localitati din tara si, cu sprijinul Asociatiei Europene “Dimitrie Cantemir” a fost lansata, ca argument stiintific, lucrarea “Dimtrie Cantemir si constiinta unitatii romanilor”.
Cu mare greutate, desi foarte multi romani ai generatiei tinere au fost spalati pe creier de fundatiile sorosiste, planul iredentist de declansare a unor evenimente sangeroase, la 10 august 2018, conducand spre dezmembrarea Romaniei la 1 Decembrie 2018 a esuat. Situatie in care structurile transnationale si cercurile politice franco-germane-austro-ungaro-olandeze interesate au trecut la Planul II, intitulat “Trianon 100”, coordonat, personal, de premierul ungar, Vicktor Orban. Acesta a fost initiat in 2017, cu ocazia trimiterii la Sumuleu Ciuc a nuntiului papal, Miguel Maury Buendia, la solicitarea arhiepiscopului catolic de Alba Iulia, Jakubinyi Gyorgy. Atunci s-a stabilit o vizita a Papei Francisc la Sumuleu Ciuc, drept pretext de aducere in Romania a pana la 1 milion de iredentisti unguri din strainatate, provocarea Guvernului Romaniei, prin impunerea dreptului de arborare a insemnelor nationale unguresti si asazise secuiesti, escaladarea manifestatiilor iredentiste  culminand, in perioada 31 mai–2 iunie 2019, cu proclamarea, in prezenta Papei, a autonomiei Transilvaniei si a independentei judetelor  Harghita, Covasna si Mures, ca provincie a Ungariei, sub numele de Erdelyi, legate de aceasta  printr-un culoar de 15 km latime (pamanturile cumparate in timpul lui Basescu) intre Odorhei si Seghedin.
In pregatire, cu incepere de la 1 ianurie 2019, Europa si Romania (prin Targu Mures) au fost inundate de carti de istorie mincinoase, tiparite la Budapesta, pe temele “Trianon” si “Istoria secuilor”. In replica, noi am lansat, deja, tot de la Targu Mures si se afla in difuzare catre bibliotecile comuntitatilor romanesti din centrul, vestul tarii si din strainatate, lucrarea “Intre Alba Iulia si Trianon. Ungaria tuturor cauzelor si razboaiele de succesiune (1918 – 1920)” (vezi Anexa). Ca sa afle si Papa Francisc in ce se baga, la chemarea Satanei! In pregatire se afla si volumul “Secuii – poporul furat”.
Ieri, 14 martie, a.c., in scop de inflamare si pregatire a manifestatiilor de astazi, ministrul de Externe ungar, Peter Szijjarto, a fost desantat la Targu Mures si Miercurea Nirajului, pentru intensificarea procesului de achizitionare, de catre iredentisti, sub pretextul dezvoltarii fermelor agricole, a terenurilor intra si extravilane, potrivit principiului lui Lajos Fur – “Cine are pamantul, are Transilvania!”.
Dupa manifestatiile din 10 martie a.c., s-au declansat asadar, astazi, 15 martie, zi a “maghiarimii” (adica a deznationalizatilor prin ungurizare) de pretutindeni, in acelasi scop de pregatire, manifestatiile traditionale antiromanesti, dublate, din pacate, si deloc intamplator, de o “greva” aiuristica a romanilor din toata tara, initiata de patronul francizei lantului de restaurante Fast-food “Spartan” din Romania. Manifestatiile vor spori gradual in intensitate pana la 31 mai, cand se ia in calcul si trecerea de la provocari, la atacuri bestiale si rauri de sange in traditia asiata!
In aceste conditii, asumandu-mi intreaga raspundere ca militar, istoric si roman catolic din Mures, prin solicitarea aprobarilor necesare, va transmit ca propunere, organizarea, in contrapartida, a actiunilor prevazute in urmatorul ……
APEL
Transmitem tuturor membrilor patrioti ai SCMD si CNSC rugamintea de a fi pregatiti ca, in ziele de 31 mai–2 iunie a.c., in cazul declansarii unor evenimente vizand destructurarea Romaniei, cu ocazia vizitei Papei Francisc, sa organizam ample manifestatii de protest in fata tuturor ambasadelor si consulatelor Frantei, Germaniei, Austriei, Olandei, Ungariei, a reprezentantelor papale si la Palatul Cotroceni, sub lozincile: “Vade retro Satana!” si “Nem! Nem! Soha!”.
De asemenea, celor care nu mai gandesc romaneste, punand interesul burtii sau politic inaintea celui national, uitand ca Romania, cladita prin sacrificiul de sange al generatiilor trecute, nu le apartie lor, ci generatiilor viitoare, va rugam sa le puneti intrebarea: “Daca abia supravietuiti astazi, in conditiile inflatiei criminale si ale cresterilor mincinoase de salarii si pensii, intr-o Romanie intreaga, cum veti supravietui maine, intr-o tara dezmembrata, in care nimeni nu va mai avea obligatia sa va asigure locuri de munca, salarii si pensii?”.
Asteptam propunerile dvs.!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU