luni, 9 martie 2020

DESPRE ...




FILIALA 1 CONSTANTA
LA A X-A ANIVERSARE

Sambata, 7 martie a.c., membrii SCMD din Constanta s-au aflat in fata unei triple aniversari: "Ziua comandantilor nemijlociti de acasa", 10 ani de existenta a Filialei si… putin mai multi ani de existenta a presedintelui Filialei 1 SCMD Constanta, dl.cdor.(r) Ilie TRUTA. Pentru toate cele trei evenimente le uram, in numele tuturor membrilor SCMD, SINCERE FELICITARI SI UN CALDUROS LA MULTI ANI!
Ca de obicei, prezenta la Adunarea Generala si organizarea au fost deosebite, evenimentele purtand amprenta organizatorului sarbatorit. S-au dezbatut problemele de interes imediat si de perspectiva ale rezervistilor si strategia SCMD in actualul context specific unui conflict “hibrid” … de interese.
Felicitand Filiala 1 Constanta pentru consecventa in actiune si realizari, mai remarcam ca cei care au primit cadouri au fost, nu sarbatoritii, ci invitatii si, prin intermediul lor, membrii Comitetului Director al SCMD. Nu scoici, care sa ne aminteasca de parfumul litoralului ci, de data aceasta, siflee marinaresti pe care le vom folosi la viitoarele mitinguri, pe tot cuprinsul tarii. Daca va fi nevoie! Noi speram sa nu mai fie nevoie, dar nu strica sa fim pregatiti!
Felicitari Constanta! La multi ani membrilor filialei si “amiralului” lor! La cat mai multi membri si la cat mai vizibili!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
         Col.(r) dr. Mircea DOGARU