joi, 14 mai 2020


S.C.M.D. CONTINUA ACTIUNILE UMANITARE
-In atentia tuturor membrilor si partenerilor S.C.M.D.-



In cadrul actiunilor de sprijinire a luptei anti COVID-19, Filiala 1 Ramnicu Valcea (presedinte col. (r) Dumitru COPACEANU) a hotarat sa ajute, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului – Valcea, “Centrul de Ingrijire si Asistenta Milcoiu” (jud. Valcea) aflat in carantina care adaposteste atat persoane in varsta, bolnavi cronici si persoane fara adapost.

S-a incheiat deja un contract de sponsorizare, membrii filialei au facut cheta si, ca prima actiune, avand si sprijinul si contributia unor camarazi de la ISU, marti 12 mai a.c., conducerea filialei a livrat Centrului o prima contributie in alimente, constand in zeci de kg de legume, conserve de ton, de porumb, si 120 litri suc natural.

Spre mobilizarea dvs. in sensul realizarii unor actiuni similare, imagini de la eveniment si amanunte pot fi gasite pe pagina de Internet a Filialei 1 Ramnicu Valcea.

Celor care au ironizat S.C.M.D. pentru actiunile sale umanitare concrete, desfasurate in ultimele 2 luni, le recomandam sa se bage singuri in seama mai putin si sa incerce sa faca si ei ceva concret. Cat le dicteaza constiinta sau ii lasa inima! Ca de putut… ar putea, daca ar si vrea! In ceea ce ne priveste, nu mai avem timp de pierdut cu cei care critica, fac recomandari, sau galerie de pe margine!




Honor et patria! Vae victis!                                       Bucuresti, 14.05.2020
Presedintele S.C.M.D.                                                  Din arest la domiciliu,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU                                        In plin hiatus legislativ