vineri, 29 mai 2020

Victorie zdrobitoare...



A DOUA VICTORIE ZDROBITOARE A UNUI ALIAT AL SCMD
Fostul senator Dumitru Pelican


In 2012, pentru a-l inlatura pe incomodul analist, care critica in mod dur si consecvent Puterea, basistii au luat o masura administrativa. L-au detasat pe directorul pe Bucuresti-Ilfov al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, Dumitru Pelican, la Calarasi, dandu-i si ordin de interdictie la aparitiile in media. Atunci dl. Dumitru Pelican nu numai ca a castigat zdrobitor in Justitie, reocupandu-si postul, dar, sprijinit inclusiv de voturile rezervistilor, a devenit senatorul ales cu cel mai mare procentaj in Parlament, in 2012-2016. Lider de grup ALDE, i-a criticat dur nu numai pe noul presedinte Iohannis, ci si pe Liviu Dragnea si pe Calin Popescu Tariceanu, fiind furat ca in codru la alegerile locale pentru Primaria Sectorului II al Capitalei.

Criticile aduse in media incompetentilor din “Guvernul meu” i-au au atras din partea basistilor care o manipuleaza, sub numele de liberali, pe biata doamna ministru Violeta Alexandru, pe 2 februarie a.c., o noua dislocare disciplinara la Giurgiu. Si o noua eliminare din media, fiind trecut pe “lista neagra” care a conditionat “sponsorizarea” cu 40 milioane euro de catre Guvern a televiziunilor, presei online si scrisa, pe timpul “Starii de Urgenta”. Cu toata “greva magistratilor care vor sa-si insuseasca doar legea militarilor, nu si obligatiile si riscurile acestora, si situatia agravata in tribunale de Ordonantele Militare privind distantarea sociala, pe data de 22 mai a.c. a castigat din nou procesul impotriva ministrului Muncii, la TMB, urmand sa-si reocupe postul, prin ordonanta presedentiala, marti 2 iunie a.c.

Suntem curiosi daca televiziunile cumparate pentru “Guvernul meu” vor avea curajul sa apeleze din nou la acest expert in domeniul legislatiei muncii, implicit a pensiilor, sau se vor balaci, in continuare, in sobolaniade tip Dinca din Caracal, sau amorurile “Vulpitei”!

Ii uram domnului Pelican succes, considerand ca victoria sa constituie nu atat o bresa in sistem, cat un semnal ca lucrurile incep sa se schimbe, ceea ce ar fi de bun augur si pentru sperantele rezervistilor, ca vor reusi sa infranga penalii care se opun din interior recuperarii drepturilor lor legitime.

Intamplator sau nu, tot pe 2 iunie, se va desfasura la Parlament, la Comisiile de Munca si Aparare ale Camerei Deputatilor, semifinala confruntarii dintre SCMD si directiile Generala-Juridica si Financiara ale MApN, care se opun inlaturarii gravelor consecinte produse de Ordonantele de Urgenta care au distrus Legea Pensiilor Militare de Stat.

Ii uram in continuare si domnului Dumitru Pelican, asa cum ne uram si noua, succes deplin!





Honor et patria. Vae victis!

         Presedintele SCMD,
                    Col.(r) dr. Mircea Dogaru.                                                          Bucuresti, 29.05.2020