marți, 18 august 2020

 

O MINCIUNA ELECTORALA CAT CASA POPORULUI...

”LEGEA CIUCA”

-         In atentia tuturor rezervistilor –

Stimati camarazi,

Ieri, 17 august a.c., dl. deputat liberal Ovidiu Raetchi a bagat o minciuna electorala cat cuprinde, in apararea Guvernului muribund. Si anume ca, liberalii ar fi produs o noua Lege a pensiilor militare de stat, reparatorie, ”Legea Ciuca” si ca social-democratii si aliatii lor se vor impotrivi astazi si maine, votarii ei in Camera Deputatilor.

In realitate, nu exista nici o ”Lege Ciuca”! Exista doar Legea 223/2015, niciodata aplicata, pentru ca a fost distrusa de o puzderie de ordonante de urgenta, cele mai ticaloase pentru noi fiind OUG 57/2015, OUG 59/2017 si OUG 114/2018. Vinovati nu sunt politicienii ci generalii si aspirantii la gradul de general pe spinarea noastra, de la M.Ap.N. Textele au fost fabricate la directiile Juridica si Financiara ale M.Ap.N., autorii si veghetorii lor fiind alde Maciu, Jianu, Balu si Rosu, sustinuti de aburitorii de serviciu, adica de slugile din fruntea unor asociatii de rezervisti, legati financiar de M.Ap.N. si trambitele lor facebook-iste.

A existat un proiect nou de lege, Plx 221/2020, initiatori deputatii Ion Mocioalca si Dumitru Lupescu (pe care si SCMD l-a sustinut) dar care a fost respins si ingropat de Guvernul liberal, la solicitarea M.Ap.N. In replica, un grup de senatori si deputati, sustinuti de SCMD, au ales, din puzderia de proiecte legislative ticaloase, clocite la directiile Juridica si Financiara ale M.Ap.N., Proiectul Les (L 38), amendat dupa o idee de Toni Grebla, cu amendamente ce reprezentau vechile articole ale Legii 223/2015, distruse de OUG-uri. Asa a aparut Plx 199/2020. Initiatorii acestor amendamente sunt dl. Stefan Mihu la Senat si domnii Adrian Solomon, Radu Babus, Mihai Weber, George Gabriel Visan si Dorel Caprar. Lor li s-a alaturat, cu doua amendamente noi, dl. deputat Dumitru Lupescu.

Spulberati la Senat, de presedintele Comisiei de Aparare, dl. senator Tit-Liviu Brailoiu, domnii Balu si Rosu dau cu pumnul in masa de doua luni la Camera Deputatilor, sa se respinga amendamentele de intoarcere la Legea 223/2015, pentru ca: Armata ar da faliment (si mint ca in calculul pensiei ar intra chirii, echipament, norma de hrana etc.) si ca liderii structurilor asociative (pe care i-au obligat sa dea comunicate in sprijin) sunt cu totul de acord, in numele tuturor rezervistilor si doar SCMD s-ar opune. Mai mult, ilegal, au strecurat amendamente semnate, ca ”initiator”, de... M.Ap.N. sau ”Comisia de Aparare”. Pe buna dreptate, deputatii s-au revoltat.

Pentru a nu va mai lasa manipulati de cei cu grade primite pe usa din dos pentru slugarnicie politica, trebuie sa intelegeti ca de 10 ani, de la ticaloasa OUG 1/2011 si pana astazi, asasinii nostri din M.Ap.N. si slugile lor (”scafandrii de Vaslui”) se opun cu disperare oricarei modificari a ordonantelor care au distrus Legea 223/2015. Amendamentele lor, botezate ”Legea Ciuca”, vor ca pensiile militare sa ramana, in continuare, inghetate pe viata si orice va mint ca v-ar da, pana cand pragul nu este ridicat de la 85% la 100%, este beneficiu doar pe hartie. In plus, pana in 2023, cand vor incepe ei sa recalculeze pe existent, adica pe falsurile deja facute si pe care Curtea de Conturi le tot cere sa le rezolve din 2012 pana acum, majoritatea rezervistilor vom fi oale si ulcele.

Astazi, 18 august a.c., au incercat sa schimbe din nou raportul Comisiei de Aparare, favorabil noua, dar deputatii s-au impotrivit, impunand o amanare de doua saptamani, pe motiv ca dl. Marcel Ciolacu nu e de acord sa treaca la vot ca trenul prin gara, o minciuna electorala care ii ingroapa definitiv pe rezervisti.

In concluzie, va rugam respectuos sa nu mai dati atentie minciunilor electorale raspandite pe Facebook, de sustinatorii politici ai Guvernului sau de slugile paranoice ori ticaloase ale asasinilor nostrii din M.Ap.N. Vreti sa stiti de unde atata ura la camarazii nostri beneficiari de ”oscaruri”? Speram ca rahatul juridic in care actualul ministru a tarat M.Ap.N., in raport cu Curtea de Conturi, va scoate intreg adevarul la lumina si va veti lamuri, in sfarsit!

Peste doua saptamani, vom avea alt Guvern, ”neutru” si un alt ministru al Apararii, caruia SCMD ii va solicita indepartarea asasinilor nostri din structurile militare. Evident, in cadrul unor manifestatii organizate, in conditiile permise de lege, in fata Ministerului Apararii (inca) Nationale. Cat despre loazele facebook-iste, ramane la latitudinea dvs. daca le veti mai baga in seama sau nu!  

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU