vineri, 27 noiembrie 2020

PLIMBAREA VERDE

 

“PLIMBAREA VERDE”

O POSIBILA SOLUTIE A REZERVISTILOR PENTRU

1 DECEMBRIE

-         In atentia tuturor membrilor SCMD si CNSC din Bucuresti si Ilfov –

 

Doamnelor si domnilor,

Inainte de toate, de Ziua Nationala, uram Romaniei si tuturor romanilor din Tara si din pribegie, carantinati sau in curand carantinati, un sincer “LA MULTI ANI”! Va amintim, insa, ca autoproclamata noastra elita politica si-a batut joc de Centenarul Marii Uniri, acordand, nu se stie cui, pentru marcarea momentului, 1 milion de Euro, in timp ce Viktor Orban a acordat, pentru contracararea mediatica, numai in Romania peste 100 de milioane.

SCMD si-a facut datoria, din 2018 pana in 16 martie anul acesta, promovand, cu sprijinul aliatilor din CNSC, propriul program unionist, prin lansari de carte, expozitii, manifestatii etc. in principalele orase ale tarii, indeosebi in cele infestate de virusul secesionismului.

Anul acesta, incepand cu sarbatorile de Pasti, 1 Mai si cele religioase de pana acum, Puterea ne-a dat interdictie totala si calitatea de internati in propria noastra Tara, transformata in lagar. Libertate am avut doar pe 27 septembrie, fiindca se stie ca SARS-COV2 fuge, ca dracu’ de tamaie, doar de sectiile de vot. Si mai fuge de avioanele ticsite cu carne de tun romaneasca, trimisa, aiurea, sa apare interesele comunism/globalismului. Altfel, se manifesta virulent in aer liber, in piete, parcuri si gradini, mai ales noaptea, dovada ca, spre binele nostru, Puterea a executat ordinul de a anula manifestarile de Ziua Nationala, indeosebi traditionala defilare militara. Vom fi liberi de Mos Nicolae, pentru ca ne protejeaza sectiile de vot, dupa care, definitiv inchisi, de Craciun.

In aceste imprejurari, un istoric militar “neindisciplinat”, dr. Robert Stanciugel, membru SCMD, a venit cu o propunere la care subscriem. Daca dl. ministru Ciuca si-a retras, eroic, trupele, prost platite si cu viitor mizerabil ca rezervisti, din fata COVID-ului, am putea sa ii inlocuim noi, rezervistii. Si aliatii nostri civili, care au facut armata! Noi, adica “balastul”, “inutilii”, cei impotriva carora, Basescu a executat ordinul extern de “parasire pe cale naturala a sistemului”. Si pentru ca nu-l parasim de 10 ani, in ciuda batjocurii la care suntem supusi de politicieni, de media si, mai ales, de proprii nostri functionari kaki, inca in activitate, decat cate 500-600 pe luna, succesorul sau executa, astazi, ordinul de intensificare a procesului, prin arest la domiciliu. De ce? Pentru ca, tavaliti de viata si lipsiti de drepturi, se pare ca am rezistat mai bine decat fratii nostri civili, pana acum, la atacul SARS-COV2. Poate datorita disciplinei inoculate! Iar, daca tot ne este clar ce ne asteapta, cu binecuvantarea celor doi comandanti ai nostri supremi, din interior (internare, suprataxarea pensiilor deja blocate, reprimirea drepturilor, abuziv confiscate, la Pastele Cailor, etc.), macar sa luam o gura de aer proaspat, inainte de condamnare.

Nu vom defila pe sub Arcul de Triumf, pentru ca nu mai suntem in stare s-o facem potrivit cerintelor noului “ZEUS” national, adica in “pas de gasca”! Dar la iarba verde putem iesi! Adica la o plimbare la sosea, fara sa intram in Herastrau, fiindca acolo ne pandeste COVID-ul! Putem, de pilda, pentru ca nu am avut niciodata timp suficient, sa admiram, de la distanta, Arcul de Triumf. Ocolindu-l o data, de doua ori, de zece ori, pana ii retinem toate detaliile. Ca niste batrani “inutili” ce suntem, intre orele 11.00–13.00, cand apare Soarele, datator de “Vitamina D”. Si, pentru ca tot este Ziua Nationala, parca am avea dreptul la portul uniformei sau al unor elemente de uniforma, cei care mai avem. Cu atat mai mult, cu cat ii vedem pe batranii UTC-isti ai Presedintelui aparand, in uniforme “ștoc” de general, sfidand regulamentele, la televiziunile obediente sau pe strazi si facand campanie electorala, cu aerul sfatos ca ne-ar impartasi ceva din strategia NATO. Si o putem face linistiti, intrucat recentele declaratii ale stapanirii ne-au lamurit ca soarta alegerilor este, deja, transata. Ori, prin bastinasul „Program Cobra”, ori prin globalistul soft „Dominion”.

Va propunem, asadar, o ultima plimbare la iarba verde! Plimbarea condamnatului! Evident cu nepotii de mana, ca sa nu uite, cu masca si pastrarea „distantarii sociale”!

 

TRAIASCA ROMANIA!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

 

Bucuresti,

27 noiembrie 2020