vineri, 20 noiembrie 2020

 

SCMD SI ALEGERILE

C O M U N I C A T

-         In atentia tutror membrilor S.C.M.D. –

Doamnelor si domnilor,

Intrucat diverse persoane care isi iau dorintele drept realitate, isi permit sa afirme, pe retelele on-line, ca S.C.M.D. ar fi incheiat protocoale cu diferite partide sau candidati, va reafirm, pe proprie raspundere, urmatoarele:

·        S.C.M.D. nu a incheiat cu nimeni, sub semnatura mea, nici un protocol care sa-l angajeze in alegeri;

·        S.C.M.D. are in diferite localitati (ex. Alexandria) candidati proprii, pe care ii va sustine;

·        S.C.M.D. a afirmat si afirma ca va sustine toti candidatii, indiferent de culoare politica si partid, rezervisti sau nu, care s-au implicat, in ultimii doi ani, in lupta pentru revenirea, prin amendamente, a Legii 223/2015, la forma initiala, promulgata;

·        S.C.M.D. ii considera drept adevaratii si constantii adversari ai rezervistilor pe functionarii kaki din Directiile Generale Juridica si Financiara ale M.Ap.N., incremeniti in conceptia ”celor 3 R” ai lui Ceausescu, adica invatati sa taie drepturile militarilor in activitate si in rezerva, in beneficiul propriu. Lor li se adauga, pe post de slugi si trambite, aceia dintre camarazii nostri care viseaza sa le scrie pe cruce ”general in retragere”.

Pozitia S.C.M.D. va fi reafirmata public pe 24 noiembrie a.c. cu ocazia marsului de protest al C.N.S.C., la Guvern si la Ministerul Muncii.

Faptul ca unii insista sa minta, punandu-se, in scop manipulator, sub umbrela S.C.M.D., demonstreaza doar cat de mare este prestigiul S.C.M.D. in ochii cetatenilor, potential alegatori la apropiatele alegeri, pe care noi le consideram ale ”genocidului romanesc”!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU