miercuri, 30 decembrie 2020

 

RAZBOIUL PENSIILOR MILITARE DE STAT.

FAZA FINALA

-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D. –

Stimati camarazi,

De 11 ani S.C.M.D. lupta pentru recuperarea drepturilor legitime ale rezervistilor, rapite, unul cate unul, de o forta considerabil superioara. Fara sprijinul tuturor rezervistilor si al aliatilor civili ne vom intoarce, insa, de unde am plecat, dupa fiecare succes. Or, pentru aceasta, trebuie sa-i trezim la realitate pe toti camarazii nostri, sa lase lancezeala la o parte ca si manipularea exercitata on line de profesionisti ale caror creiere si caractere sunt in totala contradictie cu gradele pe care le poarta, la vedere sau nu. Noua ofensiva impotriva noastra deja s-a declansat, in conditiile unor alegeri ale caror rezultate sunt catastrofale pentru noi si pentru Tara. Dovada? Suntem deja prostiti ca inghetarea pensiilor militare va avea loc doar pana in septembrie 2021, cand Art. 8 Al. 5 din recentul proiect de OUG precizeaza clar:

v ”Prin derogare de la Art. 59 din Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, cu modificarile si completarile ulterioare, IN ANUL 2021 PENSIILE MILITARE DE STAT, STABILITE IN CONDITIILE LEGI NU SE ACTUALIZEAZA CU RATA MEDIE ANUALA A INFLATIEI”!

Se mai incearca prostirea noastra prin promisiuni reiesite din dialogul ministrului Apararii Nationale si al proaspatului gl.bg. Valeriu Rosu cu tucalarii de serviciu, ca Plx 199/2020 va fi trecut, prin Camera Deputatilor, in regim de urgenta. Or, Plx 199/2020, semnat de Gabriel Beniamin Les dar initiat de adversarii nostri, este, in sine, o catastrofa! Cu atat mai mult cu cat amendamentele propuse de M.Ap.N., care ne promit, din 2026 incolo, ca vom primi, cei care vom mai supravietui, un mare NIMIC!

Singura noastra sansa, in conditiile in care orice lege prevede numai pentru viitor, este apararea Legii 223/2015 in forma initial promulgata, care prevedea pentru 2016, adica pentru viitor, schimbarea statutului nostru juridic. La 1 ianuarie 2016 (re)deveneam militari in rezerva. Au distrus legea prin OUG 57/2015 care ne-a modificat baza de calcul si plafonul, prin OUG 59/2017 care, contestandu-ne statutul, ne-a taiat legatura atat cu cresterile salariale ale celor in activitate cat si cu inflatia, reducandu-ne, prin discriminare, la cresterile in cuantum doar cu ”rata inflatiei”. Adica la diferenta de inflatie dintre doi ani consecutivi. Iar recentul proiect de OUG ne ia si acest maruntis, condamnandu-ne definitiv, in conditiile cresterii galopante a preturilor. De ce?

Date despre inamic

Raspunsul la intrebarea de mai sus este ca asa vin ordinele pentru generatiile noastre, in integrum, de afara, pe linie globalist-comunista.

Pe toti cei care au facut carte inainte de 2000, raportori ai globalism-comunismului, gen Monica Macovei, fost procuror cu mental si apucaturi staliniste si Vladimir Tismaneanu, kominternist din tata-n fiu si doctor in marxism, ne-au vopsit in Occident ca fiind dusmanul care trebuie inlaturat. Pentru ca intelegem prea multe si suntem educati sa aparam Tara cu orice pret! Si-au manipulat auditoriul, prezentandu-ne nu ca ”patrioti” ci ca ”nationalisti” si ”comunisti”, pentru orice om cat de cat dotat intelectual alaturarea celor doi termeni fiind o aberatie.

Prin urmare, adversarii nostri sunt reprezentantii globalism-comunismului mondial atat cei externi cat si cei interni. Iar slugile lor, in ceea ce ne priveste pe noi, militarii si politistii, sunt propriii nostri functionari, imbracati in uniforma, din directiile generale Juridica si Financiara, care executa cu exces de zel, lipsa de creier si de solidaritate, indicatiile criminale, indiferent de personalitatea si culoarea politica a ministrului pe care il deservesc, imbrobodindu-l. Din interese proprii ii mai avem ca adversari pe magistratii care si-au transferat, in ceea ce priveste drepturile (nu si obligatiile), toate prevederile legislatiei militare si ne sacrifica deliberat, pentru a acoperi transferul. De asemenea, reprezentantii media, majoritatea neprofesionisti ci doar simpli mercenari ai banului, care au dezlantuit ofensiva psihologica si imagologica impotriva noastra, minciunile debitate facand un intreg popor care si-a constituit statul din ratiuni militare, Armata fiind diploma de onoare a barbatului implinit, sa-si urasca militarii. Din prostia fudulului, invidie, lacomie, li s-au alaturat si camarazi de-ai nostri, gata sa ne sacrifice pentru iluzorii castiguri personale.

Scopul inamicului

Acesta decurge din insasi necesitatea, previzibila, in deceniile de pregatire a revolutiilor ”spontane”, de gestionare a crizei. Adica de lichidare nu numai a sindicatelor, miscarii studentesti, invatamantului, culturii, presei etc. ca potentiale pericole ci si, in primul rand a structurilor militare, apte de rezistenta si a noastra, rezervistii ca generatii educate in spiritul dragostei de Tara. Pentru ca Romania trebuia, a fost si este jefuita ca in codru, caricaturile de reprezentanti ai politicii si statului fiind, constient sau nu, complici plin de zel.

Noi trebuie sa parasim ”pe cale naturala, sistemul” iar daca nu ne grabim se stimuleaza procesul prin permanenta ofensiva psihologica si de imagine impotriva noastra (In ce tara din lume un ministru al Apararii isi cere scuze pentru ca, intr-o ”revolutie”, poporul a strigat ”Armata e cu noi!”? Cine se face vinovat de cei 272 de morti ai nostri, la care se adauga tot atatia morti de la celelalte structuri militare, politie si Servicii?), menite sa ne faca sa parasim fizic sistemul sau sa ne arunce, prin oprobiu public, ca ”paria”, la marginea societatii si la limita subzistentei. Acesta este scopul masurilor care se iau impotriva noastra, de 11 ani.

Fortele proprii

Deocamdata, fortele proprii se reduc la S.C.M.D., unele sindicate din politie, si aliatii din C.N.S.C. Avem de luptat pentru a aduce marea masa a camarazilor nostri dezorientati, usor de supus manipularii prin intreaga educatie primita, in ceea ce priveste respectul nu fata de oameni ci fata de gradele superioare, cel mai adesea nemeritate. Dar si marea masa a civililor care sunt in aceasi situatie pentru ca sunt, cel mai adesea, fratii, surorile, uneori parintii dar sigur copiii nostri, ale caror vieti ne-am angajat sa le aparam prin juramant.

Stimati camarazi,

Incheiem un an catastrofal pentru noi, romanii, in general si pentru noi, rezervistii, in mod special. Prin noul proiect de OUG am ajuns sa fim discriminati flagrant fata de toate categoriile socio-profesionale! Incepem, sub rele auspicii un an nou care s-ar putea sa fie ultimul si pentru noi si pentru Tara! Intrucat nu mai avem nimic de pierdut, trebuie sa transmitem tuturor camarazilor nostri indemnul de a lasa la o parte fleacurile, gen ambitii, pareri de mana a doua, iluzii, comoditati etc. si de a ne ridica, in ciuda dramelor personale si bolilor care ne macina, chiar in ciuda oprelistilor legislative (sub pretextul pandemiei), la lupta hotarata, cu mijloacele specific sindicale. Pentru ca intr-o tara in care partidele si clasa politica, in general, sunt o gluma, dreptatea sociala poate fi obtinuta numai prin sindicate. Atatea cate au mai ramas si ne referim la cele ai caror lideri nu sunt milionari in euro!

In locul unui ”La multi ani!” asigurati de un iluzoriu vaccin, menit doar sa-i imbogateasca pe unii, va uram ”La lupta!” sub lozinca SCMD din anii marilor manifestatii stradale antibasiste...”Mai bine un sfarsit cu groaza decat o groaza fara de sfarsit!”...

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU