joi, 10 decembrie 2020

Scrisoare deschisa presedintilor PSD si AUR

 

 

SCRISOARE DESCHISA PRESEDINTILOR PSD SI AUR

 

DACA AR GANDI POLITIC, PARLAMENTARII PSD SI AUR

AR VOTA, IN INTERES NATIONAL, GUVERNUL CÎȚU!

 

Ordinele au fost atat de naprazanice, incat bietul Iohannis s-a vazut obligat sa incalce Constitutia Romaniei si pe cant! A organizat alegeri ale genocidului in plina pandemie declarata, spre nedumerirea romanilor care n-au inteles de ce fuge COVID-ul din sectiile de vot pentru a se ascunde in piete si in parcuri. A facut propaganda cu atata exces de zel impotriva PSD, incat romanul s-a enervat si a dat o palma cu piciorul partidelor sale de suflet, marii castigatori ai alegerilor fiind PSD si AUR. L-a tinut pe Basescu in stand-by 4 zile, dar n-a reusit sa-l aburce peste linie, ca de obicei. Inainte ca alegerile sa fie validate, inainte ca noul Parlament sa depuna juramantul, inainte ca partidele sa stie cate mandate au, inainte ca acestea sa fie chemate la consultari, ne-a comunicat, neoficial, alesul .... jolly joker-ul Florin CÎȚU! Iar adversarii politici s-au prefacut toti ca ar fi o noutate si au intrat in joc.

De ce toate astea? Pentru ca, pe final de mandat, Führer-ul Angela MERKEL se grabeste. Vrea sa-si adjudece, pentru Germania, tot ceea ce i-a mai ramas hinterland-ului romanesc si 90% din banul public al acestuia. ”Presedintele său” nefiindu-i suficient pentru proiect, prin contracte, si-a dorit in Romania si ”Guvernul său” si ”Parlamentul său”. Cu Parlametul a luat plasa! De aici, disperarea! Drept care, s-a declansat, in dispretul Constitutiei Romaniei si al oricarui principiu democratic, lupta pentru ”Guvernul său”.

Fara multa imaginatie, dar pragmatici si hotarati, agentii BND, care conduc de ani buni Romania, au sunat adunarea slugilor politice si au impus conduita presedintelui Iohannis. Acesta i-a ordonat lui Orban sa demisioneze doar din fruntea Guvernului, nu si a partidului si l-a numit interimar pe omul sau de casa, bun la toate, Nicolae Ionel CIUCA. La mirosul ciolanului, in PNL a izbucnit, cum era de asteptat, Jihadul. Presa servila a pus umarul si sperietoarea CIUCA a fost transformata intr-un dictator militar, pe motiv ca i-ar fi schimbat din functie (ceea ce se intampla de fiecare data) pe functionarii adusi politic, de predecesor. Mirosul ciolanului a fost atat de innebunitor, incat liberalii, care erau gata sa dea cu Orban de pamant, au inghitit bazaconia cu ”militarizarea” Guvernului si au acceptat propunerea implementata de Iohannis, prin Orban – Premier sa fie bufonul de serviciu! Au aquiesat, inteligent, UDMR-istii, care vor sa profite, segregationist, de interesele economico-financiare ale statului german.

In fapt, pe Cîțu nu-l voteaza nici dracu, decat, eventual, putinii initiati din jurul lui Orban. Astfel, primul Guvern va cadea si Führer-ul va putea avea, prin cea dea doua propunere a lui Iohannis, ”Guvernul său” in Romania, adica Guvernul Siegfried MUREȘAN. De teama pierderii fotoliilor castigate, prin alegeri anticipate, proaspetii parlamentari vor vota in unanimitate!

Iata de ce, parlamentarii USD si AUR ar trebui sa-l voteze pe Cîțu! Se va ajunge tot la Siegfried, dar dupa ce Cîțu, ajuns premier prin vot, va face, din ordin, ceea ce a mai facut – isi va da demisia. Situatie in care si ultimul idiot din Romania va intelege miscarea, se va simti jignit, calcat in picioare si va iesi in strada!

Intrebarea este de ce devoalam scenariul de mai sus? Pentru ca si noi stim cum gandesc si reactioneaza ”geniile” occidentale, nu numai ei stiu cum reactioneaza cobaiul romanesc. In situatia darii cartilor pe fata, pentru a castiga timp, aceiasi consilieri il vor sfatui pe Presedinte sa faca o mutare la care nu se asteapta nimeni ... un Guvern de asa-zisa ”Uniune Nationala”, fie si cu Rafila in frunte. Tot e de preferat, pentru Führer, un „influencer” al OMS-ului, decat unul al rivalilor francezi sau al ”bilderbergerilor”! Important e sa se castige timp pana se vor clarifica lucrurile peste garla! Oricum, daca va castiga Trump, nimic nu va fi de durata in Romania ... nici Guvern, nici Parlament, nici Presedinte!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

         Presedintele SCMD,

                   Col.(r)dr. Mircea DOGARU

 

Bucuresti,

10 decembrie 2020