miercuri, 6 ianuarie 2021

 

MILITARII, POLITISTII SI SPIONII ROMANIEI SCOSI DIN ISTORIE SI CONDAMNATI PENTRU VINA DE A-SI FI APARAT TARA CHIAR SI IMPOTRIVA LUI CEAUSESCU

-         Naivilor care mai cred in minciunile slugilor actualei Puteri despre pensiile militare –

Va prezentam alaturat Proiectul de lege nr. 1 din 04.01.2021 al deputatului PNL Florin Claudiu Roman care modifica, printr-un singur articol, Legea Recunostintei pentru Victoria Revolutiei Romane... scotandu-i in afara dreptului la recunostinta al romanilor pentru cei 278 de morti din Decembrie 1989, pe toti militarii si cei din garzile patriotice care si-au slujit tara intre 1945 – 1989. De asemenea pe politistii, spionii si contraspionii romani declarati ”aparat de represiune” in aceeasi perioada!

Este o consecinta a OUG 95/2014 si a celebrelor ”scuze” recente ale ministrului Apararii Nationale ca nu ne-am lasat impuscati mai multi in 1989. Tot raul vine de la slugile intereselor straine din Directiile Generale Financiare si Juridice ale sistemului nostru, cei care baga pe gatul politicienilor initiativele de amputare, in continuare, ale Legii 223/2015.

Daca nu cititi si nu iesiti, la chemarea S.C.M.D. in strada pe 24 ianuarie nu mai visati cai verzi pe pereti in ceea ce priveste pensiile militare si nu mai sperati in bunavointa calailor si a slugilor lor. Vom iesi pentru a negocia, prin ambasade, direct cu stapanii!

Cititi alaturat minunea d-lui deputat Roman Claudiu Florin, acest LOV al PNL-ului.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU