miercuri, 30 iunie 2021

INFORMARE

 

MANIFESTATIA DIN 29 IUNIE 2021

-         In atentia membrilor SCMD/CNSC –

 

Manifestatia a fost organizata de FSTFR, in Parcul CFR, intre orele 10.30-12.30, impotriva politicii guvernului de destructurare a CFR-Calatori, dupa desfiintarea CFR- Marfa. Au fost prezenti delegati ai unor structuri din CNSC si CSN Meridian, inclusiv SCMD. In mod surprinzator, au fost prezente principalele televiziuni, care au primit, din partea noastra, programul de revendicari SCMD/CNSC, aceleasi din 24 ianuarie si pana astazi, depus de noi la toate manifestatiile, impotriva politicii de austeritate pe seama patronatelor, salariatilor, pensionarilor, discriminatorii la adresa rezervistilor si vadit antinationala in ceea ce priveste ultimele active ale statului roman.

Au fost prezenti liderul si viceliderul grupului parlamentar AUR din Camera Deputatilor, domnii deputati George-Nicolae SIMION si Ringo DAMUREANU, ultimul un vechi si apropiat colaborator al SCMD, care si-a pastrat si calitatea de presedinte al Sindicatului National “Forta Legii”.

Deputatii si-au asumat raspunderea actiunii in vederea rezolvarii solicitarilor noastre pe linie sindicala.

Constatandu-se ca in aceasta tara se actioneaza oficial in interes strain, ca motiunea de cenzura nu va trece, s-a lansat propunerea ca la prima ordonanta, emisa de guvern impotriva oricareia dintre structurile socio-profesionale participante, sa raspundem prin mobilizare generala si iesirea in strada, in Piata Victoriei. Intre timp, am aflat ca guvernul are pregatite 20 de ordonante, care vor distruge si salarii si pensii si locuri de munca si vor pune in vanzare pe nimic ultimele active ale statului. Sfatul nostru catre toata lumea este ca nimeni sa nu mai viseze cai verzi pe pereti si negocieri fructuoase cu cei care au misiunea clara a distrugerii statului roman si sa ne pregatim toti, fara exceptie, pentru iesirea, democratica, in strada, in scopul afirmarii drepturilor noastre si ca profesionisti si ca romani la existenta europeana decenta!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

30 iunie 2021