joi, 17 iunie 2021

 

MESAJ CATRE FANII MANIPULATI AI ”FANATIK.RO”

Doamnelor si domnilor,

De la 1 ianuarie, anul in curs, toata media romaneasca ar fi trebuit sa atace ”la baioneta” criminala OUG 226/2020, data hoteste, in Ajunul Anului Nou, care transfera criza provocata de impotenta Guvernului, pe umerii nostri, falimentand patronate, aruncand zeci de mii de oameni in somaj, inghetand salariile si pensiile, in conditiile in care preturile cresc in mod catastrofal, ca urmare a vinderii pe nimic a ultimelor active ale statului, catre straini. Au ripostat atunci doar sindicatele, cei mai vocali fiind, in numele CSN MERIDIAN, dl. Rodrigo Maxim Gabriel, presedintele FSTFR si subsemnatul, ca presedinte al SCMD si purtator de cuvant al CNSC.

Din ordin sau lipsa de profesionalism, toata media, in mod deosebit cea on-line, a pus batista pe tambal inventand ”breaking-news”-uri despre accidente, ”dive”, COVID-19, etc., ”FANATIK.RO” aruncand pe piata, in acest context, fake-ul: ”Scandalos. Pensii speciale de jurnalisti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurca sau colonelul Mircea Dogaru”! Evident, in scop de manipulare si pentru stimularea urii prostilor, fiindca, in ”Tara prostilor fuduli”, orice gogoman uraste cu patima tot ceea ce nu poate fi sau nu e in stare sa faca, el insusi!

De ce avem ”suspiciunea rezonabila” ca au actionat din ordin? Pentru ca, orice publicist, fie si submediocru, ar fi verificat stirea, dandu-i un telefon colegial d-lui Doru Dinu Glavan, presedintele UZPR si ar fi aflat urmatoarele: desi numitul colonel (r) Dogaru a avut o contributie decisiva la obtinerea de catre jurnalisti a dreptatii legislative, prin convingerea comisiilor parlamentare ca, in baza cotizatiilor lor, acestia au dreptul, ca si scriitorii, la o indemnizatie de merit de la Uniune (care nu are nici o legatura cu idea de pensie ca drept patrimonial dobandit), el insusi, chiar daca avea dreptul, nu a cerut-o si nu o are! Mai mult, ca a refuzat si functia de conducere propusa de Adunarea Generala a UZPR, pentru ca o considera incompatibila cu functia de lider sindical mai mult decat incomod pentru Putere!

Pe 27 ianuarie a.c., UZPR a dat o ”Dezmintire” in ceea ce ne priveste, transmisa intregii media si pe care o gasiti pe site-urile Uniunii, ale publicatiei acesteia, ”Certitudinea”, dar si ale SCMD (cu data de 28 ianuarie a.c.).

De ce se produce, in aceste zile, o relansare a fake-ului, generator de ura dirijata impotriva SCMD si a presedintelui acestuia? Poate si pentru ca SCMD, in lupta sa constanta pentru apararea drepturilor militarilor si politistilor in activitate, in rezerva si in retragere, ale cetatenilor Romaniei in general si ale natiunii romane si statului sau, la existenta, a contracarat si ”legile Pandemiei”, prin inventarea ”pichetelor in serie” si pichetarii ambasadelor, transmitand adeziunea sa la ”Miscarea vestelor kaki”, anticomunist/globalista, dezvoltata impotriva tradatorilor politici si militari, deocamdata in Franta, Germania, Olanda, Italia si SUA.

Pentru stricarea bucuriei actualilor postaci, republicam ”Dezmintirea” UZPR, nu fara a ne exprima uimirea ca fake-ul a ajuns sa-i bulverseze si pe fostii spioni si contraspioni romani, care atat au luptat pentru Tara, incat au adus-o in starea in care este! Din ce in ce mai ”slaba”, pe masura ”ingrasarii” conturilor lor! Oare sa nu mai recunoasca, vechii profesionisti, ”gulgutele” adversarilor, odata ”marsrutizati” spre rezerva? Sau pun si ei umarul la transformarea Romaniei, in ceea ce ”vestele kaki” franceze numesc ”stat esuat”?

Cu infinita scarba,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Presedintele SCMD

 

 Comunicat UZPR referitor la col.(r) Mircea DOGARU

 Întrucât, în spațiul public online, se vehiculează ideea că dl. Mircea Dogaru, colonel în rezervă, cercetător istoric și membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, ar avea surse de venit provenind de la UZPR, facem, la solicitarea sa, câteva precizări necesare.

Dl. Mircea Dogaru este membru vechi și important al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, plătitor de cotizație. Nu e retribuit de UZPR sub nicio formă de plată, pentru vreo activitate în cadrul Uniunii. Nu primește nici indemnizația de ziarist pensionar (50% din valoarea pensiei), deși ar avea dreptul să o primească, UZPR fiind uniune de creație și utilitate publică. Nu a solicitat niciodată această indemnizație.

Precizăm, de asemenea, că dl. Mircea Dogaru nu deține nicio funcție de conducere în UZPR, el refuzînd, de altfel, să candideze la vreo astfel de funcție, deși avea susținere.

Am făcut aceste precizări pentru a împiedica, pe viitor, perpetuarea unor știri eronate sau false, care afectează imaginea membrilor UZPR.

UZPR – Departamentul de Comunicare

Publicat de SCMD la 10:24 https://resources.blogblog.com/img/icon18_email.gif https://resources.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gif 

Trimiteți prin e-mailPostați pe blog!Distribuiți pe TwitterDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest