luni, 7 iunie 2021

Un posibil raspuns ....

 

UN POSIBIL RASPUNS DAT DE REZERVISTI

SLUGILOR IDIOATE ALE

COMUNISM – GLOBALISMULUI

 

Se spune din batrani ca, atunci cand un nebun arunca o piatra in lac, o suta de destepti sar dupa ea!

Nu ales, ci extern impus, Traian Basescu s-a angajat, ca sa se mentina, sa cumpere la greu tehnica mlitara buna de casat a stapanilor, la pret de ultimul racnet in materie. Dar sistemul nu dispunea, pe vremea lui, de cei 2,38% din PIB,  cum ne angajaseram prin Tratatul de aderare la NATO! Nici macar de cei 2% de astazi, ci doar de 0,86-0,94%! Asta era “ANVELOPA MILITARA”, pentru ca tot ce castiga sistemul (din vanzari de armament, munitii, pulberi, alte productii proprii, servicii, chirii, dobanzi) se ducea si se duce direct la bugetul de stat. Nespecificat! Ca si taxele, impozitele si contributiile “benevole” ale militarilor si politistilor, inclusiv cele pentru pensiile militare de stat! Si atunci, prin “Frauda parlamentara Anastase”, adica prin Legea nr.263/2010 (niciodata votata), luandu-i statutul, Basescu a aruncat Rezerva (fara partea de “anvelopa” care prevedea pensiile militare de stat) pe Casa Nationala de Pensii, la care contributiile noastre nu au ajuns niciodata. Iar prin manipularea idiotilor pe “principiul caprei” si pe cel comunist al “egalitatii burtii”, a reusit sa intoarca behaitul oilor impotriva propriilor caini de paza,  inoculandu-le dragostea fata de haitele de lupi. Si idiotii s-au bucurat, nedandu-si seama ca, aruncati pleasca pe casa lor de pensii,  rezervistii i-au cocosat. De aici, taierile ilegale de pensii, in primul rand militare, devenite, tot ilegal, “ajutoare sociale lunare”.

Cand SCMD a declansat lupta in strada, in media si in Parlament, Basescu a ricanat: “Stiu ca vor castiga in Justitie! Matematic vor castiga, dar peste 4-5 ani si pana atunci le-am luat banii!”.

Am castigat, este adevarat, dar nu in Justitia care nu exista in Romania ci, iluzoriu, prin impunerea Legii 223/2015, niciodata aplicata integral, pentru  ca a fost distrusa de sistemul creat de Basescu, prin OUG-uri. Si, in fata actiunilor noastre tot mai aplicate, Basescu a aruncat, in cadrul razboiului psihologic si de imagine, declansat impotriva Rezervei, piatra in balta. A explicat idiotilor, prin ”declaratii politice” televizate, care i-au adus un greu proces cu SCMD, ca actualii rezervisti nu sunt militari adevarati, n-au fost niciodata, neluptand nicaieri, ci au stat doar prin popote si pe la cules de porumb etc. Militari adevarati nu ar fi, in viziunea lui, nici macar aia care au indeplinit misiuni de lupta, fie si NATO, in Tara. Nici chiar veteranii din Al Doilea Razboi Mondial. Cu atat mai mult cei care si-au varsat sangele prin Vietnam, Coreea, Angola, inainte de 1990. Sunt doar cei de astazi, care merg in “teatre de operatii”, sub umbrela si interes american.

Departe de noi gandul de a minimaliza meritele camarazilor angajati acum in “misiuni de mentinere a pacii”, in tari prea bogate in petrol, gaze naturale, metale si alte resurse, botezate “teatre de operatii”, unde ii sprijina pe comunisti-globalisti sa dea la schimb, pe bogatiile alora – “Democratia Coca - Cola”! Dar nu putem ramane impasibili in fata noilor “Idei Ciuce”, extremist-comuniste, ca Romania n-ar fi avut Armata, Politie si Servicii de Intelligence adevarate niciodata, pana la structurile de jucarie, de astazi.

Pe cale de consecinta, incercam sa indemnam putinii neuroni ai idiotilor actuali, coplesiti de “argumentele” propagandei neoconilor romani (mai feroci decat cei Occidentali, datorita excesului de zel al slugii proaste) sa se concentreze asupra realitatii privind mult hulita Rezerva, care nu vrea sa-si depaseasca, in ciuda COVID-19, ritmul constant al mortalitatii, de 500-600 rezervisti/luna …

·         Actualii detinatori de pensii militare de stat, botezate propagandistic “speciale” sau “nesimtite”, sunt cei care, in 1968, s-au impotrivit exportului de “Democratie a Samagonului”, in Cehoslovacia. Cu alte cuvinte, reprezentand Armata, Politia si Serviciile Nationale, acuzati astazi, retroactiv, de “comunism” si apartenenta la Tratatul de la Varsovia, ei sunt cei care, amenintand cu rezistenta armata, au intors spatele zisului Tratat, au dat cu flit rusilor, separand Romania de corul de slugi sovietice, format din madam Merkel si nemtii sai, polonezi (care s-au rupt abia 15 ani mai tarziu), unguri, bulgari si tradatorii cehi care, atunci, au calcat in picioare batrani, femei, copiii si tineri la Praga. Aceleasi slugi i-au slujit cu exces de zel, spre deosebire de romani, Fratelui mai mare, rasaritean, pana in 1991, pentru ca astazi, prin falsificarea Istoriei, sa ne fie prezentati drept modele de europenism.

·         Rezervistii de astazi, lasati fara cap in Decembrie 1989, au produs schimbarea, pastrand si Romania intacta, cu speranta ca integrarea ca egali si nu ca slugi, in Occident, va aduce Romaniei viitorul meritat. Cu alte cuvinte, lor isi datoreaza averile, functiile, “pregatirea” si sperantele de parvenire toti idiotii care, astazi, ii injura.

·         Rezervistii de astazi, prin profesionalismul lor dovedit, sunt cei care au introdus Romania in NATO, care este, totusi, un Tratat Militar! Ei sunt cei care, in anii 1990-2007, au convins, prin actiunile lor derulate sub steagurile ONU si NATO, ca locul de drept al Romaniei este in NATO si in UE.

Iar daca realitatile mai sus infatisate nu sunt suficiente, sa mai adaugam ca, prin abnegatia lor, fara sa le fie casa-casa si masa-masa, turisti in propriile lor familii, in slujba, la ordin 24h/24, rezervistii de astazi sunt cei care, decenii de-a randul, au creat Romania industriala, au salvat-o de la dezastre naturale (inundatii si cutremure), au hranit-o, culegand recoltele, in timp ce detinatorii de astazi, de asa-zise “pensii minime”, invarteau trascaul pe marginea santului, facand politica si fotbal, au incalzit-o, radicand centrale si scotand carbunele din mine, i-au dat milioane de apartamente, dar si sosele, cai ferate, poduri si autostrazi si, dupa ce si-au acoperit propriile cheltuieli de inzestrare, dotare, instruire, salarizare si pensii, au dat, la sfarsitul fiecarui an, miliarde de lei bugetului de stat. Iar astazi, daca isi apara drepturile, o fac nu numai pentru a feri de dezatru “anvelopa civila” (Casa Nationala de Pensii), prin ramanerea lor in “anvelopa miitara” (Casele Sectoriale ale MApN, MAI si SRI), ci si pentru a apara natiunea de politica falimentara, antiromaneasca si inumana, dusa, din lacomie si servilismul slugii proaste, de exponentii neaosi, plini de zel, ai comunism-globalismului! Care exponenti, prin prostia lor agresiva, prin micimea personalitatii, sufletului si gandirii lor, au reusit imposibilul … Sa ne faca sa il regretam pe “nebunul“ care a aruncat primul, piatra! Pe ala, cel putin, il puteam respecta ca adversar!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

            Col.(r)dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

7 iunie 2021