marți, 15 iunie 2021

 

SINGURA SOLUTIE PENTRU REVENIREA LA NORMALITATE A PENSIILOR MILITARE DE STAT

-         Analiza facuta pe baza celor auzite in Guvern si scapate in media de necoptul ministru Cristian Ghinea –

De ani de zile, parlamentarii onesti, indiferent de culoare politica, ne spun ca nu pot face nimic in ceea ce ne priveste pentru ca se impotriveste M.Ap.N., invocand lipsa de bani. Si acesta este adevarul... suntem singura structura socio-profesionala calcata in picioare de propriul minister, care sfideaza si Constitutia si Tratatul de aderare la NATO, indiferent de apartenenta si personalitatea ministrului! Iar Sistemul fiind unitar, situatia se rasfrange si asupra rezervistilor din M.A.I. si S.R.I. Si suntem singura tara din lume in care militarul, politistul, spionul care a speriat America, odata trecuti in rezerva, devin ”Inamicul public nr. 1”! De ani de zile se dau recomandari-ordin celor in activitate sa evite orice contact cu noi. Ca sa nu afle ce-i asteapta, pentru ca, atata timp cat au arma in mana, sunt periculosi!

Cine sunt cei mai tari decat ministrii, premierii, presedintii si Curtea Constitutionala? Mafia kaki, de care SCMD-ul vorbeste inca de la infiintare! De aici ura celor vinovati si a lingailor lor, lacomi si fuduli, impotriva SCMD! Cine o constituie? Pai ia amintiti-va... in Decembrie 1989 – februarie 1990, cand fraierii manipulati inca mureau pe strazi, cine statea pe sub birouri si, avand pixul in mana, isi acorda grade peste grade, mai ceva ca Tom Degetel, pietricelele? ”Baietii destepti” din directiile generale Financiara, Juridica si Resurse Umane ale M.Ap.N.! Iar practica a continuat, alde Maciu, Fratila, Rosu, etc., generalindu-se pentru marile victorii obtinute impotriva... Rezervei. Mai cartind, mai incercand sa se fofileze, omologii lor din M.A.I. si S.R.I. au trebuit sa se alinieze, pentru ca M.Ap.N., sub semnatura ”primarului” cocotat politic pe post de ministru, coordoneaza Sistemul, unic si unitar, de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala!

De ce le-a mers si le merge? Pentru ca, orbiti de fudulia romaneasca a prostului, pe fondul ”Principiului caprei”, multi civili nu vor sa priceapa ca militarii si politistii au, la salarii si pensii, alta ANVELOPA decat a lor! De la care ei nu vor putea beneficia niciodata, nici macar de 1 ban! Din aceasta ANVELOPA se platesc dotarea, inzestrarea, instruirea, salariile, pensiile, chiriile, deplasarile, etc. Or, luptand cu pixul, ”baietii destepti” kaki au hotarat sa-si taie partea leului, dandu-si ”oscaruri” peste ”oscaruri”, adica sporuri peste sporuri. Stie cineva, comparativ cu operativii, mergand pana la seful S.M.A., ce salarii au birocratii kaki din cele 3 structuri? Stie cineva ce pensii au? Pana la de 10 ori mai mari decat ale celor care si-au riscat viata zilnic, in aer, pe apa, sub apa, in ger, pe camp sau pe strada ori ca ”umbre” vandute de proprii lor sefi? Si s-au acoperit mintindu-i pe militarii si politistii in activitate ca nu le pot mari soldele din pricina pretentiilor rezervistilor. Si alegandu-si dintre rezervisti complici, adica alergatori dupa grade de maresal in retragere, dupa pensii calculate din burta, prin OUG 1/2011 (”scafandrii de Vaslui” sau ”genistii” de Bosnia), dupa indemnizatii, gratuitati si cota parte la distribuirea ”pe spranceana” a locurilor de cazare la bazele militare de tratament si agrement! Cu aceste avantaje ii prostesc la greu si in interes propriu presedintii acestora, pe membrii simpli ai ONG-urilor rezervistilor, pe care i-au adus sub acelasi papuc- papucul ministrului Apararii!

Ca lucrurile stau asa, au dovedit-o toate auditurile (ramase fara urmari) Curtii de Conturi, cu incepere din 2012. Toate textele legislative care ne-au bagat, la propriu, in pamant (cate 500/600 rezervisti pe luna) in ultimii 12 ani, au fost clocite nu de Bruxelles, nu de politicieni, ci de ”jienii” nostri care se impotrivesc oricarei normalizari a situatiei, lovind Legea 223/2015, prin OUG-uri, dinainte de a fi aplicata. Pentru ca aplicarea ei, asa cum a fost promulgata, ar fi facut sa sara in ochi marea discrepanta dintre ceea ce au ”baietii destepti” si ceea ce ar fi trebuit sa aiba! Ei si complicii lor!

Pe cale de consecinta, pentru noi, ceilalti, adica marea masa sacrificabila, situatia este fara iesire, intrucat mafiotii in cauza, stiindu-se penali, isi apara, in fapt, pielea! Pentru tot ceea ce au facut, in folosul lor, ca slugi ale mafiei internationale a armamentelor, si impotriva noastra! Pentru miile de morti cauzate deja de politica lor fata de rezervisti si pentru cele ce vor urma! Fiindca de 2 ani ii baga sub nas lui ”Ciuca al nostru” reluarea ideii, pusa in practica de Basescu (prin Legea 119/2010 si Legea 223/2010 adica prin ”Frauda parlamentara Anastase”) de anulare a statutului nostru de rezevist si aruncare a noastra (fara banii de pensii), ca milogi, pe Casa Nationala de Pensii (CNP). Prin gaselnite neconstitutionale gen ”Secretariatul de Stat pentru Rezervisti” sau ”Comisia” arondata Camerei Deputatilor! Totul cu complicitatea batranilor UTC-isti din fruntea ONG-urilor favorizate ale rezervistilor, care, la 115 ani, inca mai viseaza grade, functii, importanta sociala si parvenire politica!

SCMD a stopat initiativele de mai sus cu ajutorul unor parlamentari PSD si USR care, ciudat, nu se mai regasesc in actualul Parlament. Potrivit ”scaparii” televizate a sinistrului fondurilor europene, Cristian Ghinea, de sambata 12 iunie a.c., se pare, insa, ca au gasit solutia! Ca pe vremea lui Basescu, banii de pensii militare vor ramane in Sistem, pentru noi achizitii de epave nezburatoare si neplutitoare, dar aducatoare de spagi si de sprijin politic extern pentru mentinerea slugilor strainatatii la putere, iar noi, rezervistii, vom fi aruncati, din nou, prin fals si uz de fals, pe CNP. Ni se vor inventa retroactiv contributii la CNP, care n-au existat fiindca noi am platit, de 10 ori mai mult decat civilii, nespecificat, direct la bugetul de stat. In fapt, acolo se duc nu numai impozitele si contributiile noastre (inclusiv pentru pensia privata) ci si toate miliardele produse anual de Sistemul de Aparare, din servicii, dobanzi, chirii si vanzare de produse (de la arme, munitii, pulberi la publicatii). Macar Basescu avea o scuza, M.Ap.N. reprimind inapoi din ce dadea statului doar 0,86 – 0,94 %. Asta o spunem ca sa afle si tot prostul fudul si manipulat ca nu el ne-a tinut si ne tine pe noi, din nemunca lui, ci noi din munca de sclav prestata 24 h/24 si botezata ”activitate la ordin” l-am tinut si-l tinem pe el sa stea pe sant, cu trascau-n nas si sa faca politica!

Astazi Apararea reprimeste 2% iar pensiile si salariile, conform celor declarate noua de ”Ciuca al nostru”, nu depasesc jumatate din suma. Si atunci, de ce o fac? Nu cumva ca sa fie pe placul Mafiei internationale a armelor?

Ca sa stricam placerea celor care se bucura ca militarii si politistii raman fara asa zisele pensii ”speciale”, in fapt solde de rezervist, ii avertizam ca vom cadea pleasca pe casa lor de pensii, pe care o vom cocosa, pentru ca nu e pregatita si pentru noi! Cat vor trai, civilii nu vor mai vedea mariri de pensii, nici macar cu inflatia! Si ca sa stricam bucuria si omologilor lor kaki, le explicam inca o data ca SCMD s-a luptat pentru redobandirea statutului de rezervist si din urmatorul motiv: daca sistemul civil de pensii se prabuseste, pensiile militare de stat raman in picioare cata vreme vom mai avea fie si o fictiune de stat si macar un rudiment de Armata, Politie si Servicii! Daca ne arunca din nou, pe post de pomanagii pe CNP, sa nu se mire deci nici fudulii rezervistilor ca pensiile nu le vor mai creste nici macar cu viagra, pentru ca aia nu au bani nici pentru ei! Garantat vor scadea insa prin diverse ”recalculari”, ca la 1 ianuarie 2011! Ba, mai mult, ca sa nu ”caraie”, pe viitor, noua propaganda de tip comunist/globalist lucreaza din 2014 la terfelirea imaginii si transformarea lor in ”comunisti” si ”criminali” care ar fi ”tras in popor”, ca de-aia si-a cerut ”scuze”, Ciuca al lor, in decembrie, anul trecut. Istoria se repeta!

In aceste conditii, solutia pentru rezervisti ar fi sprijinirea Schimbarii politice, in sensul promovarii unui ministru al Apararii care sa-si ia rolul in serios si sa reformeze Sistemul in spirit occidental. De pilda, sa desfiinteze toate functiile militare din cele 3 Directii vinovate fata de noi, inlocuindu-i pe titularii frecatori de pix, prin concurs, cu juristi, finantisti si manageri de meserie, civili. Cu excluderea rezervistilor pentru functiile respective si precizarea expresa a interdictiei activarii/reactivarii noilor titulari! Pentru aceasta trebuie sa renuntam insa la statul pe coada si oracaitul neproductiv, practicat de fuduli la coltul blocului sau on-line si sa iesim in strada, cat ne mai tin balamalele! Toti, impreuna cu aliatii nostri civili si strigand la unison: ”Jos ministrii – slugi ale intereselor straine! Afara cu ”jienii”! Dreptate pentru rezervisti! Dreptate nationala!”. Cu alte cuvinte, sa ne alaturam acum, nu la spartul targului, ca de obicei, Miscarii ”vestelor kaki” din Franta, Germania, Olanda, Italia si SUA! Ceea ce si face SCMD, pe care toate ”geniile” care il injura si il denigreaza din impotenta proprie ori interes, il copiaza, de ani de zile, fara talent!

Mesajul nostru ramane...”Mai bine un sfarsit cu groaza decat o groaza fara de sfarsit!”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU