ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

miercuri, 5 iunie 2024

APEL

APEL
-Catre cei care nu pricep sau nu vor sa priceapa (din ordin)-

Subiect PLx. 262/2024


         
Domnilor,

          Toti la un loc, in deplina UNITATE, noi, cei pe care ii injurati fara sa stiti despre ce e vorba, sau fiindca asa vi s-a cerut, suntem cei care am sesizat gafa legiferarii cresterii soldei de grad doar la cei in acti-vitate, cu omiterea Rezervei!

          Noi, toti la un loc, am cerut parlamentarilor sa introduca un amendament la PLx. 262/2024, care sa ne egalizeze dreptul soldei de grad. Asa au aparut “Amendamentele Coarna-Roman”!
          Amendamentele favorabile noua au fost inlocuite in comisii de “Amendamentele Leoreanu”, care ne dau praful de pe toba.

 Chiar si asa, legiferarea PLx. 262/2024 treneaza voit. Nu se va vota pana in 9 iunie, in mod sigur, si mai mult decat probabil, nu se va vota nici pana la alegerile din toamna.

Noi toti, in deplina UNITATE, am solicitat conducerii MApN “o neutralitate binevoitoare”.
          In timp ce voi urlati pentru “cioara de pe gard”, noi nu vrem sa dam “vrabia din mana”! Vrem rezolvarea situatiei, legal, asa cum trebuie, ACUM!

Este motivul pentru care am solicitat promovarea “Amendamentelor Coarna-Roman” printr-o OUG care poate fi adoptata intr-o Sedinta de Guvern, in cateva minute, maine sau poimaine. Trimisa la Monitorul Oficial, isi va produce efectele IMEDIAT.

Acesta este scopul mitingului din 7 iunie. Daca Guvernul va vedea deplina noastra UNITATE, va actiona in sensul celor dorite de noi toti, ACUM!

Daca politicienii constata ca se pot baza pe unii care sparg aceasta UNITATE, batand campii, din ordin sau din fudulia prostului, ne vor da, ca de obicei, PROMISIUNI! Adica… NIMIC!
           Ce mama dracului nu intelegeti? Iar daca va faceti doar ca nu intelegeti, ce interese ostile intregii Rezerve slujiti?

Toti cei care mai au mintile acasa si sunt de buna credinta, vom fi pe 7 iunie in fata Guvernului, pentru a solicita DREPTATE – ACUM!

Honor et patria! Vae victis! 

Presedintele SCMD 

Col(r) Dr. Mircea Dogaru