ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

miercuri, 26 iunie 2024

 SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26 Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410,Cod fiscal: 26096263, Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com

                            Nr. 62 din 26.06.2024

                                                                                                      

 

SCRISOARE DESCHISA

 

DOMNULUI DEPUTAT, Gl. (r) NICOLAE ROMAN

Subiect: Raspunsul unui ”Militar din Tara Nimanui” catre ”Generalul unei Armate Moarte”

 

 

Domnule deputat,

 

La solicitarea dvs. de a ne preciza punctul de vedere fata de intiativa unor camarazi de-ai nostri, de instituire prin lege a anului 2025 ca ”Anul Rezervistului Militar”, va transmitem urmatoarele ….

Intelegem disperarea acestor camarazi, provocata de noile lovituri primite de rezervisti prin Legea 282 si OUG 26/2024, dar consideram demersul lor mult prea delicat si prea subtil pentru mintile plapande ale slugilor penibile care se mint si ne mint, in interes strain, ca ar decide in politica romaneasca si ca ar fi strategii Frontului de Est al NATO.

In fapt, se incheie capitolul jefuirii si distrugerii ”pas cu pas” a Romaniei, pus in aplicare cu decenii in urma, in cadrul caruia distrugerea capacitatii de aparare, destructurarea Armatei, Politiei, Serviciilor Speciale si a Industriei de Aparare, a ocupat locul central.

Din 2009 (prin Legea 329), s-a trecut la distrugerea Rezervei, in cadrul unei ofensive psihologice si imagologice impotriva noastra, unica in Istoria popoarelor lumii. Trebuie sa disparem pentru ca am fost educati in spiritul jertfirii pe altarul apararii Independentei si VALORILOR SUPREME NATIONALE!

N-am mai fost internati in lagare si inchisori, nici impuscati ca in anii 50 …. S-a ”tras” in noi cu promisiuni legislative, incepand cu Ordonanta 7/1998, sub scuza integrarii in NATO si UE,  ca sa ingrosam prematur Rezerva, toate fiindu-ne retrase dupa 10 ani si transferate, tot ”pas cu pas”, calailor democratiei romanesti – magistratii. Ultimele lovituri au fost includerea noastra ilegala in PNRR (2021) si in Legea 282 si, ca gong final, omiterea noastra din OUG 26/2024, care actualiza soldele de grad/grad professional ale camarazilor in activitate.

Va multumim pentru ca ati raspuns prompt, pe 30 aprilie a.c., solicitarii SCMD de amendare a OUG 26, in sensul actualizarii si soldei de grad a rezervistilor, alaturi de colegii dvs., deputatii Dumitru Coarna si Laurentiu – Dan Leoreanu. Din pacate, dl. Leoreanu si-a retras semnatura, apoi a rezumat amendamentele in forma actuala care utilizeaza, in doua fraze, trei termeni juridici diferiti pentru aceeasi operati:”actualizare”, ”recalculare” si ”reactualizare”. Mai mult, in scopul tergiversarii, a trimis raportul preliminar altor comisii, care nu au nicio competenta pe SAOPSN. Pe 1 iulie incepe vacanta judecatoreasca si parlamentara, urmeaza, in septembrie, campania electorala, apoi alegerile, la care se adauga cele 90 de zile la dispozitia ministerelor noastre, decurgand de la publicarea in MO, pentru punerea in practica, ceea ce ne duce matematic, in 2025, cu niste amendamente care ne dau praful de pe toba! Asta in cazul in care nu vor fi ingropate de viitorul Parlament. Este exact situatia civililor, a caror mult trambitata noua lege va ingheta pensiile in plata, va mari insuficient pomenile sociale si va micsora din start viitoarele pensii … tot din 2025. Mint, amana, promit, doar ca sa treaca alegerile, masluite conform ordinelor externe.

Fata de toate acestea, Rezerva Unita a manifestat prin amplele mitinguri din 9 mai si 7 iunie a.c., solicitand rezolvarea PLx 262/2024, ACUM,  prin promovarea ca OUG a amendamentelor initiale Coarna – Roman. Trasul de timp al politicienilor demonstreaza ca represiunea impotriva noastra, extern ordonata, va atinge cotele maxime in 2025. Pentru ca slugile sinistre ale Puterilor straine au ordin sa isi calce in picioare propria Armata si propriul Popor, pentru a da suport (3,5% din PIB), sistemul Patriot (peste 1 miliard) si a antrena sute de piloti (peste 2,5 miliarde) Ucrainei, in interesul comunism-globalismului care a sclavizat acea tara ”din petice”.

In concluzie, domnule deputat, va sugeram sa sustineti propunerea ANCMRR, dar cu … un amendament! Anul 2025 sa fie instituit prin Lege ca ”Anul Rezervistului Militar Fara Grad”! Sau, daca aveti curaj si stim ca aveti, ca ”ANUL DISTRUGERII DEFINITIVE a REZERVEI ARMATEI ROMANE, a SAOPSN, a ROMANIEI CA STAT si a ROMANILOR CA NATIUNE”! Asta, ca sa putem convinge peste 70% dintre romani sa participe la alegeri, chiar daca mai mult de jumatate isi vor anula votul! Neputand atinge ”pragul”, multi marlani tradatori vor dispare din fruntea bucatelor!

 

Cu aleasa consideratie

     

 Col.(r)dr. Mircea DOGARU,

 

Președintele SCMD