ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

joi, 6 iunie 2024

Precizari pentru participantii din teritoriu la mitingul din 07 iunie a.c.


Precizari pentru participantii 

din teritoriu la miting


Autocarele/microbuzele vor debarca participantii in parcarea TNT din Piata Victoriei ( in dreapta cladirii Guvernului, cum priviti catre ea).

De acolo grupurile de participanti vor fi condusi de catre politisti, catre alveola din Piata Victoriei, locul desfasurarii mitingului.

Dupa debarcarea participantilor, autocarele/microbuzele se vor deplasa catre Piata Constitutiei, unde vor stationa pana la sfarsitul mitingului. La intoarcere, dupa ce vor fi chemati telefonic soferii mijloacelor de transport, grupurile participante la miting vor fi imbarcate chiar din Piata Victoriei. 

Reamintim participantilor la miting sa vina cu sepci de protectie, cu apa si cu medicamentele necesare la ei, fiindca ziua va fi foarte fierbinte.

Toti participantii sa poarte insemnele structurilor din care provin.

Cerem tuturor camarazilor de buna credinta sa vina pe 7 iunie la orele 13:00 PM, la Guvern, pentru a sustine, cu succes, “Batalia pentru Gradul Militar”! 


Honor et patria! Vae victis!     

           Presedintele SCMD

                         Col(r) Dr. Mircea Dogaru