joi, 5 noiembrie 2009

Comunicat cu privire la decizia Curtii Constitutionale a Romaniei, pronuntata in sedinta din 4 noimbrie 2009

Referitor la consecintele promulgarii « Legii », neconstitutionale si discriminatorii pentru toate categoriile de militari, « privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor - cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional, care, in Cap. IV, art. 17-22, preia integral articolele din „Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 230/2008”, respinsa in ianuarie a.c. ca neconstitutionala prin decizia Curtii Constitutionale nr.82/2009, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate ii anunta pe toti membrii sai actuali, viitori, si simpatizanti, ca, in vederea protejarii lor si a imaginii si pozitiei Romaniei in raport cu tratatele internationale la care aceasta este parte, a luat decizia actionarii vinovatilor – initiatori, sustinatori si complici – IN INSTANTA, in urma constatarii ca actuala decizie a Curtii Constitutionale, exprimata in sedinta din 4 noiembrie a.c. intr-o cauza in care daduse deja verdict de neconstitutionalitate, este, in mod inexplicabil... NECONSTITUTIONALA!


In ceea ce priveste alegerile, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate recomanda tuturor membrilor si simpatizantilor sai, in numele idealului national de unitate si independenta a Romaniei, sa voteze un hotarat „NU” la referendumul care incalca Titlul VII (art. 150-152) al Constitutiei, urmarind intoarcerea natiunii romane la situatia si la prevederile Conventiei de la Paris din 1858, iar la prezidentiale sa nu voteze un candidat care ne discrimineaza, limitandu-ne dreptul la munca si incalcandu-ne drepturile dobandite, gandind si actionand neconstitutional, ca un veritabil caudillo.


Iar daca tot ne cere economii noul nostru stapan, Fondul Monetar International, pentru imprumutul pe care ni l-a bagat pe gat in scopul salvarii bancilor austro-germane de faliment, de ce nu renunta la extrem de costisitorul Guvern, la Presedinte si la monstruosul aparat prezidential, care ar putea foarte bine inlocuiti de catre un Director FMI pentru Romania? Referitor insa la Parlamentul Romaniei, avertizam aceasta noua si diabolica structura coloniala, care a dus la faliment aproape toate statele Americii Latine ca, „alcatuit din Camera Deputatilor si Senat”, „Parlamentul” este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii (Art. 61, al. 1 si 2 din Constitutie) si ca il vom apara prin orice mijloace constitutionale, impotriva oricarei tentative de legiferare, prin distrugerea sa, a dictaturii si a coruptiei.


Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate face apel catre toti membrii si simpatizantii sai, sa explice mancurtilor indobitociti de doua decenii de minciuni si hotie din avutul natiunii, hotie acoperita de lozinci de tip stalinist, menite sa-l intoarca pe roman asupra lui insusi, ca actuala putere, reprezentata de mandatarii (arendasii) FMI nu da legi prin care sa „ia de la bogati ca sa dea la saraci” ci legi prin care sa ia de la saraci ca sa dea la FMI. Asadar ne vedem pe calea justitiei, spunand in acelasi timp un NU hotarat propagandei cu damf de alcool si de ciori vopsite!


Honor et Patria! Vae victis!




SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Comitetul Director