marți, 21 iulie 2020


Plx 199/2020 IN DEZBATERE LA COMISIA DE MUNCA DIN CAMERA DEPUTATILOR
-         In atentia tuturor membrilor SCMD –

Stimati camarazi,
Maine, 22.07.2020, la orele 11.00, vor fi dezbatute amendamentele la Plx 199/2020 (fostul proiect de lege a lui Gabriel Beniamin Les), in Comisia de Munca a Camerei Deputatilor. Amendamentele sunt cele pe care le cunoasteti de 2 ani si care readuc Legea pensiilor militare de stat la forma initiala, promulgata.
Initiatorii amendamentelor sunt domnii deputati Adrian SOLOMON (presedintele Comisiei), George Gabriel VISAN, Radu BABUS, Mihai WEBER si Dorel CAPRAR.
Mai exista proiectul legislativ 221/2020, initiatori – domnii deputati Ion MOCIOALCA si Dumitru LUPESCU. Intrunind opiniile noastre ale tuturor, asa cum au fost prezentate Guvernului la mitingul din 25 Octombrie, acesta a primit aviz negativ de la noul Guvern si a fost declarat caduc in Comisia de Aparare chiar de coinitiatorul Ion MOCIOALCA – presedintele Comisie de Aparare, la sedinta precedenta, fara ca partenerul sau (Dumitru LUPESCU) sa fie consultat.
Asadar, se vor discuta doar amendamentele pe care le cunoasteti si le aveti publicate si raspublicate pe paginile blogului SCMD. Se adauga, in plus, un amendament privind dreptul militarilor in retragere de a lasa pensie de urmas in cotele prevazute de Art. 43-49 si 53 ale Legii 223/2015, initiator fiind dl. deputat Dumitru LUPESCU.
Vom participa la dezbateri.
Am tinut sa facem aceste precizari deoarece pescuitorii in ape tulburi parca au innebunit, din ratiuni propagandistice, electorale, atribuindu-si lor sau altor persoane decat cei 6 initiatori de amendamente mentionati, inexistente merite. Drept urmare, va rugam sa respingeti posturile TV care mint, legat de cresterile de pensii militare prin votul Camerei Deputatilor si atribuie merite altora decat initiatorilor. Pe de alta parte, va rugam sa nu dati atentie penalilor kaki sau albastri si slugilor lor care va bombardeaza cu informatii defetiste ca nu vom obtine nimic pentru ca asa au decis Merkel sau martienii ori ne transmit direct amenintarea ca ne vor ”spulbera” pe noi SCMD-ul la dezbaterile de maine. Domnii colonei, pardon, generalo-amirali Fratila si Maciu sunt deja la pensie. Dl. maior, pardon, colonel Rosu si dl. general Jianu urmeaza, chiar daca se iluzioneaza ca sunt eterni. Si le transmitem respectuos rugamintea de a nu ne considera nici idioti, nici loviti de dementa senila. Nu vom uita niciodata cat rau gratuit ne-au facut, dand vina pe politicieni sau pe Bruxelles, cata vreme ei sunt cei care, in interes propriu, au ramas fideli politicii ”celor 3 R” ai lui Ceausescu!
Procedural urmeaza: daca vor apare amendamente in plus, la Comisia de Munca, documentul se intoarce la Comisia de Aparare iar dl. deputat BABUS a promis ca se va lupta pentru readucerea celor 2 puncte anulate, la cererea M.Ap.N. prin col. Rosu, la dezbaterile anterioare. Apoi va urma raportul comun si votul decisiv in Camera Deputatilor. Asadar, ca sa dam o palma manipulatorilor media, soarta noastra este in mana principalului initiator, dl. presedinte Adrian SOLOMON, pe care, din 2016 si pana astazi, camarazi de-ai nostri din diferite ONG-uri, sau inca in activitate in M.A.I., nu stiu cum sa il mai jigneasca periodic.
Castigam... ne batem! Nu castigam... ne batem!
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU