joi, 18 februarie 2021

 

NOI ACTIUNI DE PROTEST, PE MODELUL 24 IANUARIE, IN ZIUA DE MARTI 23 FEBRUARIE 2021

-         Apel catre toti membrii SCMD/CNSC, USS-CFR si FSTFR din Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe –

Marti, 23 februarie a.c., SNPPC a obtinut aprobarea pentru 15 locatii de pichetare in Bucuresti, dupa cum urmeaza:

Ø intre orele 10.00-12.00, pichetare la Guvern, la Piata Victoriei, in 5 locatii;

Ø la ora 12.00 deplasare spre Parlament;

Ø intre 12.00-16.00 au fost rezervate restul locatiilor in Piata Constitutiei, alveola de la Parcul Izvor (intrarea la Camera Deputatilor), parcul de la Biblioteca Academiei (intrarea la Senat), Ministerul de Finante si Ministerul de Justitie.

Actiunile se desfasoara in conditiile interdictiilor impuse de ”Starea de Alerta”, privind portul mastii, distantarea fizica si pichetarea cu ”pana la 100 de persoane”.

Deoarece Guvernul insista, prin masuri antisociale, sa aplice adevarate ”curbe de sacrificiu” exclusiv bugetarilor si pensionarilor si sa lichideze, prin vanzari nejustificate catre transnationale, toate activele statului, fapt ce va produce efecte sociale catastrofale, va invitam sa participati, cu delegati, in sprijinul actiunilor politistilor (SNPPC)!

In mod deosebit, SCMD face apel la rezervisti si la pensionarii civili, in conditiile in care se pregatesc noi legi ale pensiilor/soldelor de rezervist, Guvernul si M.Ap.N. fiind hotarati sa inmormanteze toate sperantele si promisiunile electorale facute la solicitarile noastre de normalizare a situatiei prin aplicarea cresterii cu 40% a punctului de pensie pentru civili si revenirea, prin amendamentele sustinute de noi, la forma initiala a Legii 223/2015. De asemenea, apelam la veteranii din ”Teatrul romanesc de operatii”, discriminati prin Legea nr. 168/2020.

SCMD/CNSC promoveaza, consecvent, sprijinirea tuturor actiunilor de protest cu caracter social si national, indiferent cine le organizeaza, pentru a avertiza Guvernul Tradarii Nationale ca exista o limita peste care nu poate trece. Camaraderiile legate acum, intre participantii la actiunile comune de protest isi vor dovedi eficienta in luna aprilie, cand Marii Asasini Economici mondiali (FMI, CE, BCE) vor veni la Bucuresti pentru a discuta soarta Romaniei si a noastra a tuturor, in urma incarcarii artificiale a Tarii noastre cu o datorie externa de peste 120 miliarde euro.

Va solicitam, asadar, sa trimiteti delegati in sprijinul SNPPC, anuntandu-ne, in prealabil, locatia pe care o alegeti, pentru a nu periclita situatia organizatorilor. Delegati care, in scopul cresterii nesigurantei si spaimei guvernantilor, sa poarte insemnele propriilor structuri! Solidaritate, asadar, pana la inchegarea unui ”front” social, national!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU