joi, 18 martie 2021

 

A P E L

LA IESIREA IN STRADA, ALATURI DE S.N.P.P.C.,

PE 25 MARTIE A.C.

-         Catre toti membrii SCMD/CNSC din Bucuresti si Ilfov –

 

Doamnelor si domnilor,

Daca v-ati saturat sa vedeti aceleasi moace natange sau de slugi unsuroase, la televizor, vorbind despre formule magice care or sa va creasca pensiile, ca Fat- Frumos, la Pastele Cailor, cand, de ani de zile nu cresc, galopant, decat preturile si indemnizatiile autoalesilor nostri; sa-i auziti pe galonatii promovati pe criteriile incompetentei, nepotismului si servilismului, plangandu-se ca M.Ap.N. si M.A.I. n-au bani nici pentru rata inflatiei, la inghetatele noastre solde de rezervist, cand Armata inca da, din surse proprii, miliarde de lei, anual, bugetului de stat si fondului de rezerva al Guvernului, pentru organizarea de alegeri pandemice, ne mai vorbind de tehnica de muzeu, achizitionata la pret de ultimul racnet in materie; sa-i vedeti pe ministrii impotenti ca n-au bani de investitii, dar dau bancilor straine sute de milioane de euro – ajutor, ca n-au bani de cresteri salariale si trebuie sa le inghete ori sa le micsoreze, ca ”sporuri necuvenite”, in timp ce va executa prin ANAF pentru dobanzi, penalitati inchipuite si amenzi colosale, dar iarta multinationalele de contributii si chirii...

Daca v-ati saturat sa vedeti garile luand-o pe urma fabricilor, cladirilor si terenurilor si transformandu-se in depozite si mall-uri, calea ferata luand, ca fier vechi, pe urma gazului, petrolului, metalelor, sarii, etc., drumul strainatatii, scolile deschizandu-se doar de alegeri, prezidential comandate, spitalele apucand-o, propagandistic, pe urmele COMTIM-ului, cu medicii acuzati de ”genocid”, spre a putea fi privatizate pe nimic; sa vedeti ultimele proprietati si active ale statului plecand pe ”apa sambetei”, ca asa au primit ”ciolosii” ordin; sa-i vedeti, in ograda si in casa noastra, pe vecinii urmasi ai barbarilor, primiti candva, din prostie sau din lasitate, de noi, cu paine si sare in loc de palose, cum se sumetesc astazi, declarandu-se stapanii nostri de drept...

Daca v-ati saturat de indemnurile ticaloase si tradatoare despre ”Freedom and democracy”, ale paduchilor care ni s-au urcat in frunte, indemnuri la adapostul carora ni s-a furat tot, copiii ne-au fost instrainati, noi am fost transformati in cersetori pe la portile Europei, iar astazi, sub pretextul ”Covidului”, ni se fura pana si dreptul la viata... IESITI IN STRADA, PE 25 MARTIE, DE ZIUA POLITIEI ROMANE!

Joi, 25 martie 2021, SNPPC organizeaza 10 pichete de protest in zona Guvernului. Actiunea incepe la ora 10.00 iar la 11.30 incepe deplasarea spre ”Teapa Revolutiei” (pentru ca ”Teapa” a fost pentru toti naivii, extern manipulati ai lui Decembrie 1989, ajunsi astazi robi si in Tara si pe drumurile continentelor, ca sa nu devina muritori de foame) unde vor fi pichetate ministerele Muncii, Sanatatii si Internelor.

Sa participam in sprijin, cu delegatii vizibile, cu insemne proprii, noi toti, membrii CNSC, pentru ca numai de UNITATEA noastra in lupta se tem si ei si stapanii lor externi! Dovada inmultirea masurilor restrictive si extinderea ”carantinarii”, direct proportional cu inmultirea si amploarea protestelor!

Sa iesim alaturi de SNPPC, pentru ca trebuie sa incepem repetitia generala pentru marea exprimare in strada a vointei nationale, care va fi dupa al doilea Pasti, consecutiv batjocorit de slugile comunism/globalismului!

Daca nu iesim, vor avea parte nu numai de Guvernul lor, de Parlamentul lor, de Justitia lor, ci si de ”SS”-ul lor, in locul oastei de stransura, incropita pe ruinele Armatei Nationale, si pentru NOI va fi sfarsitul! Ca popor, ca natiune, ca Tara! Sa iesim, asadar, constienti ca ”patria este norodul, iara nu tagma jafuitorilor” (Tudor Vladimirescu)! Si ca un guvern care nu isi indeplineste misiunea constitutionala de a asigura bunastarea norodului si propasirea patriei, trebuie sa plece! Si, de data aceasta, nu la huzureala pe banii furati, ci la puscarie, pentru inalta tradare!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU