vineri, 24 decembrie 2021

 

MULȚUMIM!

SĂRBĂTORI LUMINATE ȘI BINECUVÂNTATE!

Conducerea SCMD aduce multumiri tuturor participantilor la mitingul de ieri, 23 decembrie a.c., de la Parlament, unde am fost convocati in sprijinul SNPPC. In mod deosebit, vicepresedintilor SCMD si presedintilor de filiale care au venit in mod organizat: Filiala 1 Constanta, ca de obicei, Filiala 1 Pitesti, Filiala 2 Alexandria, Filiala Sector 6 Bucuresti. De asemenea, tuturor membrilor SCMD care au venit din Bucuresti si Ilfov, Braila, Slobozia, Targu Jiu si filialelor care au sprijinit SNPPC, la Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi. Multumim si aliatilor din CNSC care ne-au sprijinit, ceferisti, personal TESA din sanatate, profesori, revolutionari, rezervisti, remarcandu-se delegatia organizata de  ANCMRR – M.A.I.

Multumim, in acelasi timp, tuturor camarazilor care au fost cu sufletul alaturi de noi, dar departarea ori starea de sanatate nu le-au permis sa ni se alature.

Prezenta a fost cu atat mai notabila, cu cat, tinand cont de modificarile de ultima ora privind votarea bugetelor in Parlament, organizatorii au fost obligati sa schimbe frecvent si data si locul. Pana in ultima clipa! Este motivul pentru care cca. 50 de membri de-ai nostri, derutati de un mesaj mai vechi, reluat in scop de manipulare in dimineata zilei de ieri, au fost in Piata Victoriei.

Am fost prezenti, alaturi de toate sindicatele din M.A.I. si penitenciare, chiar daca televiziunile nu au mai dat interviurile cu membrii nostri si ne-au ocolit cu grijă, inlocuindu-ne in explicatii cu ”profesorii”. Aluzie probabil la mutitudinea de generali si chestori care si-au luat doctoratele in Era, de trista amintire,  Basescu. Celor interesati le prezentam cateva din imaginile care ne-au parvenit.

Uram tuturor membrilor SCMD si partenerilor nostri din CNSC un Craciun luminos si tihnit alaturi de cei dragi!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 









Puteti viziona si pe YouTube, la https://youtu.be/9ngBC-1j6Cs