ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

vineri, 8 septembrie 2023

 

CHEMARE
LA MANIFESTATIILE DE PROTEST DIN 12 si 21 SEPTEMBRIE 2023
-In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC, a rezevistilor, politistilor si pensionarilor civili aliati-

                                                                                                                                             
      Doamnelor si domnilor,
Partenerul nostru, SNPPC, anunta manifestatii de protest la “Teapa Revolutiei”, la orele 11, cu deplasare spre Piata Victoriei si finalizare la Guvern, in zilele de marti 12 si joi 21 septembrie a.c.
      Raspunzand chemarii, SCMD va invita la randul sau si pe responsabilitatea sa, sa participati, facand urmatoarele precizari:
- marti, 12 septembrie, vor participa doar delegati din Bucuresti si Ilfov;
- joi, 21 septembrie, este de dorit sa participe, fara exceptie, toti membrii sindicatelor si ONG-urilor convocate, din toata Tara.
      De ce este obligatoriu sa participam?
Din considerente ce tin de DREPTUL LA VIATA SI LA LEGITIMA APARARE!
      Pentru ca, invocand o “gaura in Buget” de 50 de miliarde de lei, slugile analfabete functional, lacome, hoate si tradatoare, care se autointituleaza “elita politica”, se pregatesc sa vanda, pe nimic si pe repede inainte, strainilor, tot ceea ce mai aduce bani statului, sau ii mai contureaza suveranitatea: de la CFR Calatori, CEC, Posta Romana, Hi-droelectrica si Nuclearelectrica, la resturile Industriei de Aparare, Monitorul Oficial si Monetaria Statului. Doar ca sa ramana ei in fruntea bucatelor!
      Si aceasta, in conditiile in care cheltuie 2% din PIB (2 miliarde/an) pentru intretinerea vilegiaturistilor ucraineni pe teritoriul nostru; de asemenea, peste jumatate din cei 2.5% alocati Apararii, pentru achizitia, la pret de trufanda, a vechiturilor din depozitele de armament ale Europei Occidentale, care se duc, oricum, tot in Ucraina; alte miliarde pentru intrtinerea trupelor straine pe teritoriul nostru, sau pe vaccinuri si medicamente ale Mortii! Mai mult, in ciuda recomandarilor Comisiei Europene, ca impozitarea sa se faca acolo unde se produce profitul, ei accepta ca bancile straine si multinationalele sa ia pielea de pe români, declarand profit “0”. Accepta ca producatorii români sa fie lichidati de concurenta straina, neloiala si ca simbolurile, traditiile si cultura românilor sa fie calcate in picioare nu numai in teritoriile romanesti aflate inca sub ocupatie in Ucraina si in Ungaria, dar si in Transilvania, Maramures, Banat si parte din Moldova, etc. Si refuza sistematic aplicarea, in integralitatea lor, a legilor organice, promulgate, ale salarizarii si pensiilor, civile si militare, condamnand românii la genocide, prin saracire progresiva si privare de hrana necesara, tratamentele si medicatia adecvate.
      Pentru ce trebuie sa iesim in strada?
Pentru ca, refuzand sistematic renegocierea PNRR-ului, opera lor tradatoare si criminala, asa cum au procedat, in interes national, Ungaria, Polonia, Bulgaria, Spania, Italia, etc., politicienii nostri autoimpun, ca “solutii” ale acoperirii “gaurii financiare”, spolierea dincolo de limita supravietuirii a propriilor cetateni.
       Prin legi si ordonante ale austeritatii, ei desfiinteaza nu numai sute de mii de locuri de munca neocupate, fortand emigrarea tinerilor, dar si, prin “reorganizare”, functii “ocupate”, ceea ce inseamna taieri mascate de salarii. De ase-menea, se vizeaza prabusirea pensiilor, nu numai prin taxarea si suprataxarea celor care trec de un anumit cuantum, sau refuzul de aplica alinierea la inflatia reala, ci si prin cresterea tuturor taxelor si impozitelor, a escrocheriei numita TVA, inventarea de noi impuneri, aberante, si anularea tuturor facilitatilor, ajutoarelor, sporurilor si plafonarilor in detrimentul celor cu venituri mici in general, dar si al elevilor, studentilor, persoanelor cu handicap, etc. In plus, accepta complici, cresterea galopanta, “zi de zi”, ca Aspenterul, a tuturor preturilor, care deja s-au dublat, ori triplat in ultimul an.
       Tot cu sprijinul calailor-complici, adica al “magistratilor”-Dumnezei, care se fac doar ca-i urmaresc pe marii spoliatori si pe ucigasii drogati, ca si al “teleastilor”, care inventeaza zilnic jocuri si spaime de cotropiri putiniste, uitandu-si propria minciuna cu NATO, care nu mai doarme de grija apararii noastre, abia asteptand sa moara luptand pentru noi, ei ne duc, inexorabil, spre disparita ca popor, natiune si stat! Mai nou, bat campii cu resturile de drone ale lui Putin, care lovesc orasele-porturi romanesti aflate inca sub ocupatie straina, Reni si Ismail, uitand ca se faceau ca ploua atunci cand americanii lansau rachete cu uraniu saracit de pe teritoriul Romaniei in localitatile romanesti din Banatul cedat Serbiei, iar resturile cadeau pe ambele maluri ale Dunarii.
         Dupa ce ne vor fi distrus financiar pe noi toti, si civili si militari (mai putin pe ei insisi si pe complicii lor mentionati), in decembrie anul acesta vor inventa “Criza Economica”, sub pretextul careia, vor da Ordonante de Urgenta de inghetare a salariilor si pensiilor pana la 31 decembrie 2025! Intr-o prima etapa! Si isi vor justifica deciziile cu opera lor criminala si colectiva – PNRR-ul! Atunci se va termina cu gargara televizata despre noile si echitabilele legi ale salarizarii si pensiilor!
          Iar ca bou baltii, prostit profesionist, prin teleminciuni si online, sa nu se trezeasca nici cand va fi prea tarziu, sau, daca o face, sa nu poata riposta, au dat deja drumul la noua amenintare propagandistica – COVID 1019, pentru ca doar minciuna cu atacarea noastra de catre Putin, singura, nu face fata! Vom fi, asadar, de Craciun, din nou inchisi in case, de frica protestelor legitime, si impuscati daca iesim, de militarii NATO care vor vorbi orice limba mai putin romana si de politisti, eventual nepalezi, ori srilankezi. Cu alte cuvinte, finalul nostru ca popor si al tarii va fi implinit atunci cand Apararea, Ordinea Publica si Securitatea Nationala, vor fi definitiv si pe bani grei externalizate!
         Iata de ce trebuie sa iesim in strada cat mai putem! Pentru dreptul nostru la supravietuire, estimat de CES la un cuantum de 4053 lei NET per capita! Trebuie sa-i infruntam pentru dreptul nostru la legitima aparare! Si cu strigatul de lupta din vremea Betivului National, cel care a pus piatra de temelie la si a institutionalizat distrugerea noastra: “Mai bine un sfarsit cu groaza / Decat o groaza fara de sfarsit!” (proverb german).
         Sa nu mai visam, asadar, cai verzi pe pereti, ci sa cerem respectarea prevederilor contractelor de munca avute (pentru civili), sau de prestare a activitatii (pentru militari si politisti), plata salariilor si pensiilor conform legii, si pozitiei noastre de stat membru NATO (nu “maririle” de care ne invinuieste presa ticalosita)! Sa cerem tratament egal, nu preferential, pentru investitorii nostri, cu asasinii economici care opereaza pe teritoriul Romaniei, refuzand hotarat iesirea din crizele provocate nu de noi, ci de ei, exclusiv pe spinarea noastra, prin preturi nesimtite, inumane, si inventarea de noi taxe si impozite ilegale. Sa respingem manipularea televizata, sau online, profesionist exercitata prin utilizarea defectelor noastre colective – lacomie, invidie, slugarnicie, comoditate si, mai ales, fudulia prostului! Sa ne aparam aparandu-ne ultima instituitie nationala inca nedistrusa, Biserica, si sa iesim in strada, hotarati, pentru dreptul nostru suprem, al tuturor, ca cetateni români si europeni, la viata, impotriva comunism/globalismului dement si asasin si a slugilor sale din NATO, UE si Romania! Va asteptam asadar in strada pe 12 si pe 21 septembrie a.c., la “Teapa Revolutiei”, de unde vor incepe marsurile impotriva Guvernului!

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD,
Col(r) dr. Mircea Dogaru