ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

miercuri, 20 septembrie 2023

 

I N F O R M A R E

-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D. –

Doamnelor si domnilor,

Dupa cum stiti, in ultimii 4 ani, S.C.M.D. a reprezentat, in cadrul CSN Meridian, intreaga problematica legata de S.A.O.P.S.N., structurile statului fiind obligate, in baza Legii dialogului social sa ne accepte reprezentantii ca parteeneri in cadrul negocierilor.

Prin reorganizarea confederatiei, incepand de astazi, 20 septembrie a.c., S.C.M.D. face parte, in cadrul CSN Meridian si din Federatia Nationala a Muncii (F.N.M.). Conform statutului acesteia, din acest moment, presedintele S.C.M.D. este si Presedinte executiv al Federatiei Nationale a Muncii, insarcinat sa reprezinte interesele tuturor sindicatelor membre si in ceea ce priveste problemele salariale si drepturile conexe.

Fie-ne ingaduit ca, din perspectiva scurtei noastre existente sindicale, de numai 14 ani (impliniti la 18 august a.c.) sa atentionam Guvernul, Parlamentul si Presedintia României, apeland la promisiunea pasoptistilor ardeleni, ca ”Am inceput, domnilor, abia am inceput! Ramane sa continuam si sa terminam!”.

In noua calitate, vom participa, alaturi de presedintele F.S.T.F.R. dl. Maxim Rodrigo Gabriel si dl. prof. Ionel Constantinescu (SCMD/CNSC), pe 29 septembrie a.c., la discutiile cu delegatia Fondului Monetar International (F.M.I.) pe tema impozitarii si suprataxarii muncii in România.

Honor et patria! Vae victis!

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Președintele S.C.M.D.

si Președinte executiv al F.M.N.