ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

marți, 19 septembrie 2023

 

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26

Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410, Cod fiscal:26096263

Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com

Nr. 106 din 19.09.2022

                                                                                                      

 

       CĂTRE

 

GUVERNUL ȘI PARLAMENTUL ROMÂNIEI

 

SOLICITĂRILE S.C.M.D. CU OCAZIA MITINGULUI

DIN 21 SEPTEMBRIE 2023

 

1.     Renegocierea reala a PNRR cu scoaterea componentelor SAOPSN si din PNRR si din procentul de 9,4% din Buget si din L 4, deoarece noi (si asta va tebui sa explicati tuturor idiotilor si manipulatilor) avem ca si civilii 25% contributii CAS, dar nu la bugetul lor de asigurari sociale ci la bugetul militar de asigurari sociale si, in plus fata de ei, cotizam alti 5% din NET la pensia privata (suplimentara) contributie confiscata prin OUG 59/2017, prin schimbarea de catre LOV a statutului ei juridic, in ”contributie individuala la bugetul de stat”. Deci platile noastre se fac din fondurile proprii, integral acoperite de contributiile militarilor si politistilor in activitate si prin casele proprii, sectoriale, de pensii militare. Si SNPPC si SCMD (direct si prin CSN Meridian) au oferit senatorilor un proiect de amendament la L 4, in acest sens, pe care sa si-l asume. Si sa mai transmiteti idiotilor, care trancane despre noi pe la televiziuni si prin piete, ca am platit ilegal, in activitate, 10% CASS, in conditiile in care avem, prin legile-statut, gratuitatea actului medical in institutiile spitalicesti proprii. Si, ca rezervisti, platim ilegal impozit pe pensii. Cel mai grav este insa faptul ca, manipulata de prostii nostri servili, CE incalca Tratatul nostru de Aderare la NATO, in ceea ce priveste drepturile rezervistilor. Si asta, sub inventata amenintare a dronelor martiene!

2.     Mai cerem aplicarea, in integralitatea sa, asa cum a fost promulgata, a Legii salarizarii, 153/2017, tuturor categoriilor socio-profesionale militare si civile. Apoi vom putea negocia o alta lege a salarizarii, neetapizata in aplicare, tip NATO pentru SAOPSN si tip UE pentru civili.

3.     Solicitam, de asemenea, aplicarea, asa cum au fost promulgate si anularea OUG-urilor, care le-au suspendat ori distrus, a legilor pensiilor 223/2015 pentru rezervisti si 127/2019 pentru civili. Apoi vom putea negocia alte doua legi noi ale pensiilor, tip NATO pentru rezervisti, bazata pe contracte de prestare a activitatii la ordin, in 24h/24 si de tip UE pentru civili, bazata pe contracte de munca normata la 8 ore.

4.     Cerem si reacordarea sporului militar, la salarii si pensii, pentru civilii din SAOPSN.

5.     Cerem contracte preferentiale pentru industria româneasca de aparare.

6.     Cerem sporuri identice pentru militarii si politistii care au indeplinit misiuni de lupta fie pe teritoriul, fie in afara teritoriului national, deoarece, propagandistic, dronele ”rusesti” ne ameninta in judetul Tulcea, nu in Afganistan.

7.     Solicitam pentru aliatii nostri civili separarea pensiilor civile de indemnizatiile si ajutoarele sociale, ca si de indemnizatiile de merit ori rentele viagere, ca sa se termine odata cu minciuna basista despre 5 milioane de pensionari, sustinuti de tot atatia salariati. In realitate, Casa Nationala de Pensii face, 4,6 milioane de plati, din care doar jumatate sunt pensii, restul sunt pomeni, iar pensiile sunt sustinute de 6,7 milioane contracte de munca.

 

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 Presedintele S.C.M.D.