joi, 30 iulie 2020


CATRE MEMBRII S.C.M.D. DIN JUDETUL MURES
Subiect: Domnul deputat dr. Emil-Marius PASCAN
Doamnelor si domnilor,
M-am nascut cu ceva decenii in urma, in Targu Mures, cu ascendenta in satul Petrilaca/Cuci, deci ma adresez dvs. si in calitate de conjudetean.
Traiesc de o viata in Bucuresti, deoarece, ca fan al lui I.L.Caragiale, am avut de optat, de timpuriu, pentru unul dintre cele doua personaje cheie ale sale: Mitica, smecherul de Capitala, pe care il intalnesti si la Paris, Londra, Wasington sau ... Atananarive, si boul baltii, prostul fudul, Marius Chicos Rostogan, ramas cu mintea ”la Zolfarino ghe vale”, unde trecea ”un gheneral calare”. Bietul Chicos nazuia sa pupe fundul generalului dar n-a ajuns cu fruntea decat pana la fundul calului! In concluzie, eu am optat sa fiu ”Mitica” si nu ”Rostogan”, adica prostul fudul din cauza caruia, de 2000 de ani, esuam sistematic si ca popor si ca Tara.
De aproape un an de zile, ceea ce numiti dvs. ”securistii ratati”, sau ”sinecuristii”, cu alte cuvinte ”rostoganii” care capuseaza toate partidele si toate organizatiile civice sau culturale, au inceput sa se manifeste si in PMP Mures. Din principiu! Pentru ca nu suporta etalonul, adica pe cel care chiar face ceva, nu doar pretinde! Daca ”rostoganii” americani, lasi prin definitie, aspirau sa intre in Istorie, impuscandu-l pe la spate pe Buffalo Bill, ”rostoganii” romani, la fel de lasi, prefera executia civila a oamenilor de valoare, evident la adapostul anonimatului.
De un an de zile, in interesul vreunui Agamita Dandanache sau pur si simplu din invidie, ”rostoganii” locali il balacaresc in presa on line pe dl. deputat dr. Emil-Marius PASCAN, singurul lider autentic al P.M.P. Ce nu reusesc sa inteleg este de ce isi semneaza mizeriile cu numele meu. Eu nu reprezint nimic in comparatie cu marii oameni de valoare universala, al caror nume, daca l-ar folosi ar da pe spate o tara intreaga, gen Traian Basescu sau Eugen Tomac.
In ceea ce ma priveste, reafirm urmatoarele: nu am pagina proprie de Facebook, ma exprim doar pe mijloacele on line ale S.C.M.D.; nu consider ca in Romania exista partide ci doar gasti de interese, drept care pretuiesc doar oamenii de valoare, indiferent de partid, si consider ca in politica nu exista sentimente si sentimentalism de doi bani ci doar interese.
Reafirm ca dl. fost senator, actualmente deputat dr. Emil-Marius PASCAN, prin tot ceea ce a facut in calitate de politician si membru al Parlamentului, a aparat in mod inteligent interesele nationale si, ca un corolar, drepturile militarilor, fiind un sprijin constant al luptei S.C.M.D. pentru recuperarea acestor drepturi.
Prin prisma celor de mai sus, va transmit rugamintea personala, nu numai de a-l vota pe dl. deputat dr. Emil-Marius PASCAN la viitoarele alegeri dar si de a-i face lobby, indiferent cand vor avea loc alegerile si pentru ce partid va candida domnia sa! Pentru ca imi este foarte clar ca declansarea unor atacuri personale din interior, denota faptul ca activitatea reala a d-lui deputat dr. Emil-Marius PASCAN, a eclipsat imaginile contrafacute ale unor lideri din propriul partid, drept care mizeriile ”rostogane” este posibil sa-l faca, in cele din urma, ca pe atatia oameni de valoare, sa-si paraseasca, scarbit, formatiunea politica. Cat despre ”rostogani”, daca mai insista sa-mi foloseasca numele in astfel de jocuri, vor suporta consecintele legale, indiferent ce grade au in rezerva, in retragere sau pe sub camasa!
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.
Col. dr. Mircea DOGARU