luni, 7 septembrie 2020

NOTA INFORMATIVA

 

AMENDAMENTE LA PL-x 199/2020

-        In atentia domnilor presedinti si BO ale filialelor SCMD –

Stimati camarazi,

In ultima perioada ati avut discutii, pe tema amendamentelor la PL-x 199/2020, cu numerosi parlamentari de culori politice diferite. Referitor la cei care v-au amagit ca nu se poate amenda forma trecuta (tacit), de Senat, ori nivelul lor de pregatire este jalnic, ori v-au mintit deliberat. Decizionala este Camera Deputatilor, unde MApN a bagat, ilegal (semnand ca atare), cele mai traznite amendamente posibile, referitoare la Covid-19 sau la asa-zisa “pensie militara minima”, neta sau bruta, chestiuni care nu se regasesc nici in Legea 223/2015, nici in Proiectul Les. Menite doar sa ne faca sa stam cuminti, multumiti cu ce avem, in ciuda inflatiei, pana prin 2026.

Va trimitem, alaturat, ultimele amendamente sustinute de SCMD in baza negocierilor, cu mentiunea ca reprezinta punctul de vedere al SCMD, agreat, inca din 2018, si de Presedinele Romaniei si de actualul premier si de liderii actualei opozitii. Amendamentele agreate de noi apar cu rosu, in ultimele doua coloane ale tabelului, in dreapta paginii.

Va rugam sa le faceti cunoscute tuturor deputatilor, indiferent de culoare politica! De sustinerea acestor amendamente in comisii si la votul in plen va depinde pozitia noastra in alegeri.

Daca si in aceste conditii, domnii Balu, Jianu, Maciu si Rosu se vor dovedi, ca odinioara Olguta Vasilescu, mai tari si decat Presedintele si decat premierul si decat liderii opozitiei, nu ne ramane decat sa iesim in strada, in fata Ministerului Apararii Nationale, de unde sa nu mai plecam pana la concedierea respectivilor, care, in mod vadit, sustin interese straine, periclitand atat componenta activa a Armatei, cat si rezerva.

Tabelul nu este destinat altor persoane, indeosebi slugilor MApN din “structurile organizatorice” si trambitelor acestora care ne urasc visceral de la infiintare, pentru ca reprezentam tot ceea ce ei doar pretind a fi.

 

Honor et Patria! Vae Victs!

Presedintele SCMD,

        Col.(r) dr. Mircea DOGARU