luni, 28 septembrie 2020

Pensiile militare si alegerile parlamentare 2020

 

CONSIDERATII PRIVIND ALEGERILE PANDEMICE

In conditiile a peste 1500 de infectati pe zi, soldate cu o medie de circa 50 de decese tot zilnic, s-au desfasurat alegerile locale din 27 septembrie. Cunoscatorii, adica cei care cunosteau rezultatele exacte cu cel putin 3 zile inainte, sunt de parere ca marea majoritate a politicienilor au uitat ca, la locale, se voteaza omul, nu gargara de partid. Electoratul a ales, indiferent de “bubele” din cap (dosare DNA sau apartenenta de partid), gospodarul care a facut ceva pentru comunitate, gen Baluta sau Piedone, ori oameni noi, putin sau deloc cunoscuti, a caror capacitate de manipulare a banului public nu este stiuta si in care s-a investit speranta.

Marii castigatori ai alegerilor  au fost, in primul rand, USR … Nu PLUS, ori PNL, care se catara, inutil pentru viitor si in mod ridicol, pe victoria USR si, in al doilea rand, UDMR. Aceasta (pentru ca este “uniune”, nu partid) s-a intins ca o caracatita, profitand de principalele defecte ale romanilor; lacomie si grandomanie sau prostia fudula. Spre pilda, in Targu Mures, oras majoritar romanesc, primarului Florea i s-a fluturat pe la nas momeala cu presedintia CJ-ului, iar candidatului iredentist pana in varful unghiilor, romanii majoritari i-au opus 12 fuduli. Pentru cunoscatori, am mai adauga la marii castigatori si BND-ul.

Marele perdant nu este PSD, care a fost invins de fosti PSD-isti aruncati in lupta de DNA, ci PNL, care se invarte intre 17-18%. Dincolo de zambetele galbene, daca nu se trezeste, PNL va conduce Romania din “victorie” in “victorie” pana la faramitarea statala, prin federalizarea deja preconizata, dupa “federalizarea” ciozvartei de Romanie, aflata inca sub ocupatie si botezata, stalinist, Republica Moldova. Un perdant la fel de mare este, asa cum ne-au dovedit imbratisarile din sectii si de la sediile partidelor … SARS-COV2. Propaganda si-a facut datoria, acum poate sa inceteze! Despre perdantii maruntei nu este cazul sa ne ocupam, pentru ca, oricum, vor disparea!

Incepand de astazi, se declanseaza lupta pentru alegerile parlamentare, indiferent de luna cand vor avea loc, decembrie sau mai. Toata lumea se pregateste! Si noi, rezervistii, ar trebui sa o facem, in conditiile in care se redeclanseaza si lupta pentru desfiintarea ultimelor ciozvarte armate ale Tarii, prin indemnuri isterice la treceri in rezerva sau “civilizare”, prin “reforma”!

Pentru salvarea mai mult decat a intereselor si drepturilor noastre, pentru salvarea Romaniei ca stat unitar, noi, rezervistii, trebuie sa convingem rapid, inca majoritatea parlamentara, sa procedeze cu noi, ACUM, in zilele urmatoare, asa cum a procedat cu pensionarii civili. Sa legifereze rapid amendamentele sustinute de SCMD la PLx-199/2020, vizand intoarcerea, in forma si fond, la Legea 223/2015. Este singura sansa pentru polticienii de buna credinta sa se salveze si sa salveze Tara, mizand pe o falanga de profesionisti apta sa lupte de la egal la egal cu promotorii intereselor straine! In caz contrar … “Doamne, ocroteste-i pe romani!”. Daca nu castiga Donald Trump alegerile!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

                  Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

28.09.2020