marți, 29 septembrie 2020

 

MAI SUNTEM CAMARAZI, DOMNULE MINISTRU?

Scrisoare deschisa ministrului Apararii Nationale

 

Domnule ministru,

Mai multi membri ai SCMD ne-au semnalat o noua dovada a ”grijii” fata de ”calitatea vietii” noastre, pe care ne-o poarta subordonatii dvs., d-nii Balu, Maciu, Jianu, Rosu et comp. Adica aceia care se impotrivesc, de ani de zile, aplicarii Legii pensiilor militare de stat in forma promulgata, incercand sa-i determine pe deputati, prin persuasiune, promisiuni si gesturi de forta, sa completeze Plx 199/2020 cu amendamente catastrofale care ne confera post mortem drepturile confiscate si pe care, cu tupeu vi le atribuie dvs., sub numele de ”Legea Ciuca”.

In fapt, rezervistii au aflat ca, intre M.Ap.N. si CEC Bank, s-a incheiat un protocol numit ”CAMARAD”. Acesta prevede posibilitatea contractarii de catre militari a unor imprumuturi cu dobanzi foarte mici. Bucurosi ca mai faceti ceva si pentru ei, camarazi de-ai nostri s-au grabit sa mearga la CEC unde, insa, le-au fost risipite cu brutalitate iluziile. Protocolul si normele de aplicare se refera numai la putinii militari ramasi in activitate. Adica la aceia ale caror salarii (cu multiplele sporuri ciudate, inspirate din cinematografia americana) sunt, pe langa pensiile majoritatii rezervistilor, ca Everestul pe langa Muntii Macinului.

Domnule ministru,

S-a schimbat cumva Legea Apararii si nu stim noi? Armata nu mai e unitara? Nu mai e formata din doua parti, partea activa si rezerva? Au dat cumva Bruxelles-ul si amsadorul globalist/comunist al SUA ordine noi pe linia discriminarii noastre si grabirii procesului de ”parasire pe cale naturala a sistemului”?

Sunt intrebari pe care ni le punem si pe care ar trebui sa vi le puneti si dvs., domnule ministru! Pentru ca, inainte de toate, SUNTETI REZERVIST! Ministru sunteti temporar, pentru inca vreo doua luni. Dupa care, ce se va intampla daca nu veti avea loc sau veti esua pe listele parlamentare? Sunteti pregatit sa gustati cate ceva din ”binefacerile” pe care le-a aruncat asupra noastra ”democratia” de ocupatie?

Nu va solicitam raspuns, ca sa nu va punem, din nou, in ingrata situatie de a fi obligat sa ne mintiti... Dar, daca mai aveti vreun strop de curaj de catana trecuta prin teatre de operatii, actionati!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU