miercuri, 28 octombrie 2020

 

 

CONDITIONARI PRIVIND MARSUL DE PROTEST

DIN 4 NOIEMBRIE

-         In atentia membrilor SCMD din Bucuresti si Ilfov –

 

Stimati camarazi,

Actiunea de protest din 4 noiembrie, desfasurandu-se in stare de pandemie si in conditii legislative extrem de restrictive, pentru a evita sa cadem prada celei mai profitabile industrii romanesti a momentului, industria amenzilor, va rugam urmatoarele:

·        transmiteti, direct sau prin presedintii de filiale, intentia dvs. de participare, vicepresedintelui SCMD responsabil de zona, dl. col. (r) Cristescu Florea (telefon 0720.114.086);

·        sa aveti asupra dvs. masca de protectie;

·        in zonele de oprire cate 30 de minute (10.00-10.30 in fata M.A.I., 11.30-12.00 in alveola de la Parcul Izvor, in fata Camerei Deputatilor, 12.15-12.45 la Mariott, pe totuarul din fata intrarii oficialitatilor in M.Ap.N.) va trebui sa pastram distanta de 1,5 metri intre participanti;

·        pe durata deplasarilor (10.30-11.30 pe Calea Victoriei de la M.A.I. spre Camera Deputatilor si 12.00-12.15 de la Camera Deputatilor la M.Ap.N.) ne vom putea deplasa in grupuri de cel mult 6 persoane, distantate la 5-6 metri unele de altele.

Considerand laudabila initiativa filialelor SCMD din Alexandria, Targu Jiu si Targu Mures, vom primi delegatii si de la ONG-urile rezervistilor din intreg sistemul, pentru a demonstra ca toti dorim revenirea la textul Legii 223/2015, asa cum a fost promulgata, eliminarea efectelor tuturor ordonantelor de urgenta care ne-au desfiintat practic legea, cu incepere din 9 decembrie 2015, si separarea legislativa sub toate aspectele a militarilor si politistilor de civili, dat fiind specificul, din punct de vedere al incadrarii constitutionale, al modului nostru de viata care presupune renuntarea la drepturi civile, al salarizarii, inclusiv al ”pensionarii”, in conditiile continuarii obligatiilor militare in etapa ”rezervei”.

Scopul actiunii desfasurate in Capitala si, concomitent, in Tara, este convingerea deputatilor, indiferent de culoare politica, sa respinga propunerile legislative facute cu rea credinta, de 10 ani, prin parlamentari manipulati de Directiile Generale Juridica si Financiara a M.Ap.N.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU