vineri, 30 octombrie 2020

 

S.C.M.D. SI ALEGERILE

-         In atentia tuturor celor interesati, prieteni si neprieteni –

Din punctul nostru de vedere, a organiza alegerile parlamentare in ziua de 6 decembrie, in actualele conditii de escaladare galopanta a infectarii populatiei cu SARS-COV 2, este o crima care se circumscrie definitiei genocidului. Cata vreme ordinul extern de amanare a alegerilor intarzie, din interese personale meschine sau generale, antiromanesti, alesii (impotriva intereselor) neamului se complac insa in mentinerea hotararii criminale de a le organiza. In aceasta situatie, exista pericolul ca cei care vor scapa cu viata pandemiei, sa fie lichidati ulterior din cauza incompetentei viitorilor ”alesi” prin iuteala de mana si nebagare de seama.

Din aceasta perspectiva, atragem atentia, asa cum am promis, ca, in actualul Parlament, au existat si persoane care au inteles ca noi, rezervistii, suntem victimele prostiei, lacomiei sau tradarii functionarilor kaki ce ne hotarasc, de peste 10 ani, destinele si s-au straduit sa sprijine S.C.M.D. in eforturile sale de a obtine revenirea la textul Legii 223/2015 asa cum a fost promulgat si de a contracara efectele unei propagande mediatice extrem de perfida si ticaloasa. Ciudatenia consta in faptul ca majoritatea acestor deputati si senatori, care n-au ascultat ”cantecul de sirena” al ”geniilor” financiare si juridice ale Armatei, ori nu se mai regasesc pe listele actuale de candidati, ori au fost obligati sa emigreze la partide fara sansa, ori se afla, in bataie de joc, pe locuri neeligibile.

Ne facem o datorie de onoare din a-i recomanda camarazilor nostri, consecventi pozitiei noastre de a sustine omul care lupta pentru drepturile rezervistilor si interesele nationale, indiferent de culoarea sa politica. Acestia sunt:

La Senat, domnii actuali senatori Stefan Mihu (PSD), Tit-Liviu Brailoiu (PSD), Nicolae Moga (PSD), amiral (r) Vergil Chitac (PNL), Teodor Melescanu (PP-USL) si Nicolae Falcoi (USR).

La Camera Deputatilor, domnii actuali deputati Radu Babus (PSD), George Visan (PSD), Adrian Solomon (PSD), Dumitru Lupescu (USR), Dorel Caprar (PP-USL), Mihai Weber (PSD), Marcel Ciolacu (PSD), Marius Pascan (PMP), Bogdan Hutuca (PNL), Victor Ponta (Pro Romania), Mircea Dobre (Pro Romania).

Daca li se vor alatura si altii in aceasta luna decisiva pentru recuperarea drepturilor noastre legitime, ii vom recomanda alegatorilor, in scop de sustinere. In ceea ce-i priveste pe noii candidati, aparuti pe liste in aceasta etapa de ”resetare”, din ordin extern, a clasei politice romanesti, vom cere sprijinul pentru membrii S.C.M.D. sau ai sindicatelor aliate care vor candida, apoi pentru rezervistii care ne vor solicita acest lucru, in schimbul angajamentului de a lupta pentru revenirea la textul initial al Legii 223/2015 si pentru pastrarea nestirbita a Romaniei ca stat national unitar. Ii vom recomanda din momentul deschiderii oficiale, legale, a campaniei electorale, indiferent care va fi aceasta zi, in 2020 sau in 2021.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU