miercuri, 14 octombrie 2020

 

ACTIUNI DE PROTEST ALE SCMD IN LUNA NOIEMBRIE 2020

-         In atentia tuturor membrilor SCMD si a rezervistilor nesituati sub papucul ministrului Apararii –

Doamnelor si domnilor,

Dand curs deciziilor CD al SCMD din 19 septembrie a.c., luni 12 octombrie, la convocarea d-lui vicepresedinte coordonator de zona, dl. col. (r) Florea CRISTESCU, presedintii filialelor din Bucuresti si Ilfov s-au intrunit la sediul central, stabilindu-se urmatoarele:

Ø In zilele de miercuri 4 si miercuri 25 noiembrie a.c., filialele din Bucuresti si Ilfov vor desfasura, conform solicitarii catre PMB anexate, marsuri de protest pe traseul M.A.I., Camera Deputatilor, M.Ap.N., in cele trei puncte de oprire, urmand sa fie depuse, oficial, pe adresa domnilor ministri Marcel VELA, gl. (r) Nicolae CIUCA si a presedintelui Camerei Deputatilor dl. Marcel CIOLACU, documentele care reprezinta revendicarile SCMD: cele 11 puncte programatice ale SCMD si tabelul cu amendamentele la Plx 199/2020, agreate de SCMD;

Ø Documentele respective se afla si in posesia filialelor din tara. Sugestia catre acestea este sa organizeze echipe care sa se deplaseze in zilele de vineri 6 si vineri 27 noiembrie, cand deputatii se afla la birourile teritoriale, pentru a le inmana acestora.

De ce am ales ziua de 4 noiembrie? Pentru ca este cruciala, ca zi decisiva a bataliei in plan mondial intre comunism/globalism reprezentat de Joe BIDEN si statele nationale a caror existenta este aparata de Donald TRUMP. Consecintele vor fi imediate si pentru Romania, vizand rebrenduirea intregii clase politice. Semnalele au aparut deja prin declaratiile publice ale fostului ministru Andrei MARGA si ale fostului deputat Cristian RIZEA. Nimic nu este intamplator, iar in situatia in care crima continua si alegerile nu sunt amanate, luna noiembrie va fi decisiva pentru obtinerea de catre noi, rezervistii, a drepturilor noastre, confiscate de agentii interni ai globalismului si slugile lor, care promoveaza, in numele nostru, exclusiv interesele lor, inutile si meschine. Ziua de 25 noiembrie am ales-o ca atentionare pentru deputati, in urma declaratiei ministrului Apararii Nationale ca pana la 1 Decembrie va rezolva in Parlament problema Plx 199/2020! Evident, cu amendamentele strecurate de eternii nostri calai de la directiile generale Juridica si Financiara ale M.Ap.N., in aplauzele tucalarilor lor din fruntea ONG-urilor obediente!

In ceea ce priveste solicitarea Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor de a ne pune de acord cu dl. secretar de stat Marius BALU, acesta inca nu a raspuns propunerii noastre ca o echipa de experti in domeniile juridic si financiar, ai SCMD, condusa de dl. gl. (r) Constantin NASTASE sa se intalneasca cu expertii M.Ap.N. Daca nu o face in termenul prevazut de lege, ne vom adresa, conform regulamentelor militare, pe cale ierarhica, superiorilor d-sale, atat pe linie de serviciu cat si pe linie de partid.

Anexam prezentei, desfasuratorul actiunilor, conform Adresei catre PMB, inregistrata cu nr. 1891136 si dovada inregistrarii.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU


SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26

Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410, Cod fiscal:26096263

Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com

Nr. 637 din 13.10.2020

                                                                                                     

 

       Catre,

 

PRIMARIA GENERALA A MUNICIPIULUI BUCURESTI

 

-         IN ATENTIA PRIMARULUI GENERAL -

 

 

            Va rugam sa aprobati ca, in zilele de  miercuri 4 noiembrie 2020 si miercuri 25 noiembrie 2020, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), sa organizeze, in actualele conditii legale, cu mijloacele de protectie adecvate si pastrand distantarea fizica, doua marsuri de protest cu ”pana la 100 de participanti”, pe traseul M.A.I., Calea Victoriei, Parcul Izvor, M.Ap.N., dupa cum urmeaza, pentru fiecare din zilele mai sus mentionate:

Ø  10.00 – 10.30 - adunarea participantilor in parcul din fata sediului M.A.I. si depunerea documentului cu solicitarile rezervistilor;

Ø  10.30 – 11.30 – deplasarea  participantilor, pe zona pietonala, pe Calea Victoriei spre Parcul Izvor, cu stationare de 30 de minute in alveola din fata intrarii la Camera Deputatilor, timp in care o delegatie va inregistra documentul la Camera Deputatilor;

Ø  12.00 – 12.15 – deplasarea pe zona pietonala, spre sediul M.Ap.N., cu desfasurare si stationare 30 de minute pe trotuarul de vis-a-vis de intrarea principala, timp in care o delegatie va inregistra, oficial, documentul cu solicitarile rezervistilor.

 

            La aceste actiuni vor participa, in numarul legal admis, membrii ai filialelor SCMD din Bucuresti si Ilfov si delegati invitati ai ONG-urilor partenere in cadrul Consiliului National al Societatii Civile (CNSC).

            Scopul este strict social, vizand exprimarea nemultumirilor legate de discriminarile produse si militarilor si politistilor in activitate si in rezerva, de Legea salarizarii unitare si legislatia la pensii, indeosebi de modificarile produse Legii pensiilor militare de stat prin ordonante de urgenta.

            Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure si sa raspunda de masurile privind buna organizare, col. (r) dr. Mircea DOGARU – presedinte, tel. 0736601020, col. (r) Florea CRISTESCU – vicepresedinte, tel. 0720114086 si lt.cdor. Razvan SIRBU – secretar, tel. 0736600973, astfel incat actiunile sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate si sa nu degenereze in acte de violenta.

            Personalul desemnat de noi sa execute masuri de ordine pe parcursul desfasurarii deplasarilor va purta insemnele distinctive ale SCMD.

            Din partea Politiei si Jandarmeriei solicitam personal de insotire.

 

Cu stima si multumiri,

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU