joi, 22 octombrie 2020

Instructiuni privind actiunile SCMD din 4-6 noiembrie 2020

 

MODUL DE DESFASURARE A ACTIUNILOR SCMD

DIN 04-06 NOIEMBRIE 2020

-         In atentia domnilor presedinti de filiale –

 

Domnilor presedinti,

Primaria Generala a Capitalei a aprobat desfasurarea actiunii de la Bucuresti, a SCMD, din data de 4 noiembrie, astfel: adunarea a pana la 100 de participanti in fata cladirii MAI, la ora 10.00; depunerea solicitarii de promovare a amendamentelor sustinute de SCMD la PL-x 199/2020; deplasarea spre Parcul Izvor, incepand cu ora 10.30; depunerea documentului pe adresa Presedintelui Camerei Deputatilor; deplasarea catre Ministerul Apararaii Nationale, incepand cu 12.20; stationare pe trotuarul dinspre Hotel Marriott si inregistrarea documentului pe adresa ministrului Apararii Nationale.

In ceea ce priveste actiunile filialelor dvs., va sugeram ca acestea sa se desfasoare, nu in data de miercuri, 04 noiembrie, cand deputatii se afla la Bucuresti, ci in zilele de 05 ori 06 noiembrie, cand acestia se afla la birourile teritoriale.

Veti putea face marsuri sau pichetari vizand birourile teritoriale ale deputatilor, indiferent de culoare politica, sau prefecturile ori trimite delegatii reprezentative.

Veti depune, cu numar de inregistrare, tabelul cu amendamentele sustinute de SCMD, pe care l-ati primit, dovada inregistrarii urmand a fi comunicata Secretariatului General al SCMD.

Documentul va fi depus cu adresa al carei model vi-l prezentam alaturat, dvs. urmand a completa doar datele specifice.

Avem nevoie nu numai de sustinere in cele doua comisii (Aparare si Munca), ci si de o majoritate confortabila pentru votul in Plen!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r) dr. Mircea DOGARU

 

 


                    SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD

                    Filiala ________________

                     E-mail: __________________________; Tel. _________________

                      Nr. ____ Din _________________

 


DOAMNEI / DOMNULUI DEPUTAT

 

_____________________________________

 

 

Doamna / Domnule deputat,

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) face demersuri in Parlament, in Justitie, in strada, din 9 decembrie 2015, pentru aplicarea Legii pensiilor militare de stat (Legea nr. 223/2015), asa cum a fost promulgata si renuntarea la forma “consolidata” obtinuta, de catre Directiile Juridica si Financiara ale MApN, prin manipularea parlamentarilor si guvernelor, in scopul acceptarii si perpetuarii, ca lege, a unor ordonante de urgenta (OUG nr.57/2015. OUG nr. 59/2017 etc.) care au distrus eforturile depuse timp de patru ani, de catre colectivele care au elaborat textul legii, in scopul eliminarii gravelor discrepante si prevederi neconstitutionale existente in sistemul militar de pensii.

Va inaintam, alaturat, in baza discutiilor purtate la Comisiile de Aparare si de Munca ale Camerei Deputatilor, forma finala a amendamentelor la PL-x nr.199/2020, aflata in faza de Raport la Comisia de Aparare, amendamente pe care le sustine, in scop reparatoriu, si SCMD (in partea dreapta a paginii, cu rosu).

Va solicitam sprijinul, deoarece Camera Deputatilor este decizionala, afirmand ca suntem singura categorie socio-profesionala sabotata de propriul minister, care se opune, prin directiile de specialitate, oricarei normalizari a situatiei la pensii in cadrul Sistemului de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala, pe care il coordoneaza.

 

Cu deosebita stima,

 

Presedintele Filialei ___ SCMD _______________________