marți, 14 mai 2024

ADUNAREA GENERALĂ A FILIALEI 1 CONSTANȚA

 



ADUNAREA GENERALĂ A FILIALEI 1 CONSTANȚA

Sâmbătă 11 mai a.c. au avut loc lucrările Adunării Generale a Filialei 1 Constanța. S-au desfășurat statutar în prezența a numeroși invitați, delegați ai asociațiilor rezerviștilor din județ și ai S.N.P.P.C. Filiala Constanța. Din partea conducerii S.C.M.D. au participat președintele sindicatului, doamna col. (r) Caloian Monica – vicepreședinte și dl. cpt. cdor. Răzvan Sârbu – secretar.

Documentele privind activitatea filialei au fost votate în unanimitate iar interimatul B.OP. al Filialei a fost prelungit (cu o abțiere).

Ca moment emoționant, presedintele cdor. Ilie Truță, a organizat un moment festiv, acordând, pe categorii de varsta, diplome de merit pentru intreaga activitate si medalii, atestand implinirea a 15 ani de la fondarea S.C.M.D.

Multumind participanților pentru eforturile facute de fiecare data in ceea ce priveste participarile la mitingurile de protest si pentru initiativele avute pentru apararea drepturilor rezervistilor, conducerea S.C.M.D. a felicitat Filiala pentru modul exemplar in care realizeaza actiunea unitara in judet a tuturor sindicatelor si asociatiilor militarilor si politistilor in rezerva/activitate dar si pentru faptul ca au ”furat” startul aniversarii S.C.M.D. pentru cei 15 ani, care  se implinesc pe 18 august a.c.

Filiala si-a luat angajamentul sa constituie un model de mobilizare generala pentru 7 iunie, in cazul in care solicitarile noastre legitime privind dreptul inalienabil al soldei de grad nu vor fi legiferate conform solicitarilor tuturor rezervistilor.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU