ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

vineri, 17 mai 2024

ÎNTÂLNIRE CU DL. GEORGE TUȚĂ, CANDIDAT LA PRIMĂRIA SECTORULUI 1 AL CAPITALEI

CONSILIUL NAȚIONAL AL SOCIETĂȚII CIVILE (C.N.S.C.)

ÎNTÂLNIRE CU DL. GEORGE TUȚĂ,

CANDIDAT LA PRIMĂRIA SECTORULUI 1 AL CAPITALEI

-         In atenția tuturor cetățenilor Sectorului 1 București –

 

După discuții cu reprezentanții tuturor candidaților, am ajuns la concluzia că cele mai mari șanse de a ne scăpa de șobolani, mizerie, degradarea parcurilor, spațiilor verzi, clădirilor, etc. o are candidatul George TUȚĂ.

În data de miercuri, 15 mai a.c., 45 de delegați ai C.N.S.C., toți cu domiciliul în Sectorul 1, președinți de federații sindicale, sindicate, patronate, ONG-uri, asociații de proprietari, am răspuns invitației candidatului la discuții.

Domnul George TUȚĂ a răspuns tuturor întrebărilor, dovedind solide cunoștințe de legislație și administrație. În plus, consilier personal al domniei sale este fostul primar, dl. Andrei CHILIMAN, un edil care a făcut multe pentru cetățenii Sectorului 1.

Colaborarea stabilită fiind pe termen lung, solicităm tuturor membrilor noștri, indiferent de simpatii politice, un VOT pragmatic pentru candidatul George TUȚĂ!

P./C.N.S.C.,

Coordonator,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU