ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Aceasta declaratie trebuie trimisa/predata in original (pt a fi depusa la instanta de judecata) la Secretariatul SCMD situat in Bucuresti, str. Pajurei, nr.13, Sector 1; 3. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

Premierul Romaniei ii considera nesimtiti pe militarii care ii sustin reforma pensiilor!...

miercuri, 22 mai 2024

APEL LA MOBILIZARE GENERALA PENTRU VINERI, 7 IUNIE, ORELE 13.00, PIATA VICTORIEI

 APEL

LA MOBILIZARE GENERALA

PENTRU VINERI, 7 IUNIE, ORELE 13.00, PIATA VICTORIEI

-         In atentia tuturor rezervistilor si a sindicatelor partenere ale politistilor –

 

Stimati camarazi,

”Solda disponibilitatii este 4 cincimi din solda activitatii”! Asa au gandit senatorii si deputatii anului 1864 situatia Rezervei, in Legea 1712, promulgata la 2 decembrie, de domnitorul României, Alexandru I Ioan Cuza. Cu 48 de ani inainte de Legea Nenițescu, a distrugerii sindicatelor ( pe care a copiat-o Traian Basescu) si care stabilea termenii asigurarilor sociale pentru civili (9 februarie 1912).

Cata deosebire fata de parlamentarii de astazi, cei spalati pe creier de banii lui Soros sau realizati de taticu prin devalizarea Bancorex ori ciubucul obtinut la vinderea pe nimic a tuturor resurselor Țării catre straini ... Tinerii parlamentari, UTC-isti si comunisti de astazi, merg pe filozofia burtii – toata lumea sa primeasca la fel, indiferent ca au muncit sau nu, adica nimic! Uita sau nu vor sa stie ca pensia este un drept patrimonial, nu o pomana si rezulta din contributiile noastre (ale militarilor sunt de 30%, ca ne-au furat si Pilonul II, nu de 25% ca la civili), ca rezervistii nu au treaba cu suplimentarea de catre Buget, ci cu banii ministerelor noastre, proveniti, inclusiv, din efort intern (vanzarea de armament, munitii, servicii, dobanzi etc.). Dovada este ca, doar MApN a dat Bugetului de Stat, in decembrie trecut, un cadou de 1,5 mld. de euro.

Dar ce pretentii poti sa ai de la impostorii din Parlament, a caror principala preocupare pare a fi muscatul reciproc de protuberante!

De 15 ani, noi, rezervistii, suntem cobaii distrugerii natiunii, calcati in picioare si batjocoriti, in interes intern/extern, de pseudo-politicieni si pseudo-teleasti. Dar, astazi, ca si Basescu in 2010, prin legile 119 si 263 (Frauda parlamentara Anastase), au sarit calul prin omiterea Rezervei, de catre OUG26/2024, intrata in proces de legiferare ca PLx 262/2024.

Nu este vorba despre bani, despre restituirea din banii nostri a ceea ce ni se cuvine, potrivit minciunii sinistre a Sfintei Contributivitati, invocata de legislatia hotilor! Este vorba despre onoare si demnitate! Despre aruncarea la cosul de gunoi al Istoriei, odata cu gradele, a intregii noastre activitati de sclavi constitutionali care si-au gajat viata pentru interesele Natiunii si au avut in intreaga activitate, prestata la ordinul prostoboilor de partid(e),  un singur drept cetatenesc – acela de a alege dintre doua rele, pe cel mai mic!

Pe 30 aprilie a.c., SCMD a transmis, electronic si prin Posta, comisiilor responsabile din Camera Deputatilor, solicitarea de asumare a unui articol XI/1 ca amendament la PLx 262/2024,  privind alinierea soldei de grad si la rezervisti, la cuantumurile actuale. Cu motivatia juridica aferenta! Si a respins oferta adversarilor nostri dintotdeauna, functionarii cu manecute ai MApN, de a ne intalni cu ministrul Apararii, indemnand toate structurile asociative ale rezervistilor sa faca la fel, ceea ce s-a si intamplat! UNITATEA DE ACTIUNE A REZERVEI A FOST, ASTFEL, REALIZATA!

Pe 7 mai am depus, inca o data, adresele la Registratura Camerei si le-am inmanat personal conducerilor comisiilor.

Pe 9 mai 2024, cand toate organizatiile rezervistilor au respins oferta de dialog la ora 09.00, impunand ministrului Apararii ora 14.00, adica dupa inceperea mitingului de protest, organizat in cele dou locatii (parcul Izvor si MApN), UNITATEA DE ACTIUNE A REZERVEI S-A CONSOLIDAT!

In fata UNITATII NOASTRE DE ACTIUNE, pentru prima data in 15 ani, conducerea MApN a acceptat ca in locul adversitatii sa adopte in relatia cu Parlamentul, in ceea ce priveste solicitarile noastre, o atitudine de neutralitate binevoitoare (ca NATO si UE in conflictul din Est).

In paralel, s-a transmis parlamentarilor promisiunea noastra ca, daca noua mizerie nu va fi rezolvata, pe 7 iunie, in ultima zi de campanie electorala, rezervistii vor fi la Guvern.

Pe 17 mai, SCMD (pentru membrii sai si pentru sindicatele pertenere ale politistilor) si ROMIL (pentru structurile Forumului) au depus la Primaria Generala solicitarile pentru miting, iar pe 21 mai au cazut de acord, cu membrii Comisiei, asupra desfasurarii actiunii.

Insulta care ni s-a adus, din prostie, lacomie sau tradare, nu poate fi tolerata! Daca orgoliile personale si calculele electorale ii vor indemna pe deputati sa ne desconsidere si de aceasta data, vom fi, asadar, in deplina unitate de actiune, la Guvern, pe 7 iunie, strigand, incepand cu ora 13.00 .... ”Afara cu impostorii!”. Va trebui, insa, sa dam curs sfatului Ciolacului, care ne-a precizat ca ne va lua in considerare abia cand vom face, prin vocile noastre, se ”zangane geamurile Palatului” Victoria.

Am luat aprobare pentru 30.000 de participanti. Dar trebuie sa veniti TOȚI! Cu familii, vecini, prieteni! Veniti taras, in caruciore, cadre, in carje, cu bastoane sau pe propriile picioare, ca tot nu mai prevad limite de varsta noile legi al Apararii!  Veniti pe jos, cu trenul, cu metroul, cu masina, microbuzul, autocarul sau caruta, dar veniti! Sa fim in numar atat de mare, incat sa facem sa ”zangane”, nu numai geamurie ci si zidurile Palatului. Pana la prabusire, asa cum s-a intamplat, candva, cu zidurile Ierihonului!

Si sa indemnam TOATA LUMEA SA MEARGA LA VOT! Ca sa le ridicam ”pragul” pana la cer! Sa-l voteze pe Burebista, daca nu au pe cine, sau pe toti, dar sa voteze!

Singurul lucru pe care il putem obtine de la actualul Guvern si de la actuala majoritate este ”primul pas”, adica GRADUL! Vor urma vacanta parlamentara, alta campanie electorala, alegerile din toamna, alt Guvern, alta majoritate, alt presedinte de la care vom cere, si pentru militari si pentru civili, TOTUL! ”Pas cu pas”, asa cum ne-a indemnat clasicul in viata si cum se procedeaza pe frontul din Ucraina.

Daca solicitarile noastre legitime vor fi inmormantate de deputati sau de presedinte, mitingul din 7 iunie va fi doar repetitia generala pentru toamna! In deplina UNITATE DE ACTIUNE, vom respinge statutul de cobai! Daca inceteaza acum bataia de joc, in plin razboi, la adresa Rezervei, continuam pregatirile pentru ridicarea, in toamna, a intregii natiuni! Si la vot si in strada! Pentru dreptul la o viata normala, ca oameni, natiune si stat intr-o Europa a egalilor!

”Veniti la Mecca noastra!”, vorba poetului, veniti la Piata Victoriei, pe 7 iunie!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

            Col.(r) dr. Mircea DOGARU